Felismered ezt a cuki kislányt? Ma az egész ország érte rajong!

A férfiak különösen.

Még mindig csak huszas évei elején jár, de szinte ember nincs az országban, aki ne ismerné őt.

Az édesapja volt az, aki felfigyelt arra, kislányát különleges tehetséggel áldotta meg az élet. Az apuka így mindent meg is tett, hogy megtalálja a lehetőségeket, hogy lánya mielőbb a megfelelő helyre kerüljön, ami adottságait és képességeit illeti. Önerőből, pénzt, energiát sem kímélve ment és ment előre, és akkor sem adta fel, amikor egy tehetségkutatóból a döntő előtt küldték haza gyermekét.

Erőfeszítéseit siker koronázta: lánya ma az egyik legnagyobb magyar sztár, pedig még mindig szemtelenül fiatal. De vajon ki is lehet ő?

Radics Georgina, művésznevén Radics Gigi!

A képet ő maga osztotta meg a közösségi oldalán, rajongói legnagyobb örömére. Nem ez az első fotó a múltból, ami a Megasztár nyertesét illeti, Gigi nagyon cuki kislány volt, nőként pedig gyönyörű.

Csak kevesen tudják, Gigi egy időben bizony komoly túlsúllyl küzdött, 70 kilót is nyomott a mérlegen. Néhány éve ennek állított emléket egy poszttal, amelyben azt fejtette ki, fontos, hogy mindenki el tudja fogadni magát. Ha nem, tegyen ellene. “Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van! Viszont ha magunkban érezzük a változni akarást akkor tegyünk érte és meglesz az eredménye!” – írta akkor.

Gyönyörű napot nektek! Nőként hiszünk abban, hogy senki más nem mondhatja meg nekünk, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben, csakis mi. Hiszünk abban, hogy megfelelnünk elsősorban önmagunknak kell, a lényeg, hogy mi elégedettek legyünk magunkkal, hiszen bármilyenek is vagyunk – soványak, ducik, kis vagy nagymellűek, lehet kicsi vagy nagy a fenekünk, hosszú vagy rövid a hajunk, narancsbőrös a combunk -, bármilyen is a testünk, így vagyunk jók,ahogy vagyunk!!!! Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van! Viszont ha magunkban érezzük a változni akarást akkor tegyünk érte és meglesz az eredménye! ? szóval a lényeg,hogy azok lehetünk akik akarunk csak tenni kell érte és ne mások miatt,hanem önmagunk miatt!!! ❤️ sok puszi nektek. #inspiration#foreveryone#havegreatday ?? #mybodymyrules ? @prieston_by_noemi_nagy

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Giginek 2006-ban tízéves korában az akkori menedzsere klipet készített: a szám, „Suli után” címmel jelent meg, ez lett az első önálló dala, ami hatalmas népszerűséget hozott neki. Érdemes megnázni a számot és meghallgatni, akkor hogyan énekelt már a tízéves Gigi.

betöltés...