Ez a rendőr megállít egy nőt és mikor meglátja a hátsó ülést tudja hogy tennie kell valamit

Ha megállít egy rendőr az sohasem kellemes érzés, ilyenkor gyakran arra gondol az ember, hogy vajon mit csinált rosszul vagy milyen közelkedési szabályt hágtunk át.

Mikor Ebony Rhodest megállította egy rendőr, azt hitte, hogy majd meg fogja őt büntetni. De nem minden úgy alakult, ahogy azt ő gondolta.  Arról pedig fogalma sem volt, hogy ez a találkozás az ő és a családja életét is örökre meg fogja változtatni.

 Mikor a rendőr a papírjait kérte, Ebony bevallotta, hogy valójában elvesztette a kocsi biztosítási kötvényét. Ezért a rendőr letartóztatta őt, és Ebonynak el kellett menni a rendőrségre.

A nő ettől teljesen összetört de aztán elmondta a rendőrnek miről is van szó. Aztán a rendőrt felhívták a kollégái és elmondták, hogy furcsa dolgokat találtak a nő kocsijában. Sok jel arra utalt, hogy a nő a kocsijában lakott.

 Ebony mindent elmondott Jeff Glazie rendőrnek,  azt is hogy a kocsiját használta lakásnak és négy gyermeke is vele éltek már hat hónapja. Ebony igyekezett pénzt spórolni és a Wal-Mart-nál dolgozott. De sajnos nem keresett elég pénzt.

De a hölgy azt is elmondta, hogy nagyon komoly beteg. Ezért Jeff úgy döntött, intézkedni fog. Felvette a kapcsolatot egy hajléktalan központtal. Itt elszállásolták Ebonyt és gyermekeit, írta a CNN.

A rendőr ezek után még gyűjtőakcióba  is kezdett hogy segítsen a családon. A hölgy 17 éves fia Calvin pedig mellékállást keresett azért, hogy segítsen a családnak. Mindezt a rendőr gondoskodásának köszönhetik.

Igazán dicséretes, hogy Jeff ilyen fantasztikus dolog intézett el a családnak. A világnak több ilyen emberre van szüksége.

betöltés...