Elképesztő módon alakul át smink segítségével ez a fiatal lány. Mi rá sem ismertünk!

A szépség belülről árad, de ez még nem jelenti azt, hogy egy nő el kell hanyagolja a külsejét. Ha az anyatermészet nem volt olyan kegyes velünk, ne szégyelljünk néha használni egy kis sminket. A lényeg, hogy ne legyen túl sok festék rajtunk, és a megfelelő alapanyagokat használjuk. Nézzük meg, hogyan alakul át teljesen egy smink nélküli lány. Mi rá sem ismertünk.

Promis Tamang egy tehetséges fiatal sminkes, aki művészi módon festi ki a nőket, célja, hogy mindenkinél kiemelje a legszebb személyiségi jegyeket. Az alábbi YouTube videón láthatjuk, hogy varázsol unokatestvéréből, Prasannából egy teljesen más embert.

Hogy jobban megismerje a fiatal lány ízlését, megkérdezte, hogy ki a példaképe, melyik az a közismert sztár, akinek a stílusáért leginkább rajong. Prasanna egyik kedvence Aishwayra Ray Bachchan, de Anelina Joli stílusa is tetszik neki. Így mindkettőt ötvözni kellett a sminkeléskor.

Első lépésként egy alapos bőrtisztáson esett át a fiatal lány, majd hidratáló és ápoló krémet kapott. Az ápolásból az ajkai sem maradtak ki, egy olyan ápolóval kenték be, amely után már sokkal könnyebb volt a tökéletes rúzs alkalmazása. Fontos volt a bőrének megfelelő alapozó kiválasztása, melyet nem csak az arcára, hanem a nyakára, és vállára is felkentek. A púder amellett, hogy eltakarta a kisebb bőrhibákat, kiemelte Prasanna tipikus ázsiai vonásait.

A szemceruza, a szemhéjszínezés és a szemhéjtus tökéletesen illeszkedett a csodálatos arc ívéhez, kiemelve mindazt ami a legszebb a fiatal lányban. A smink befejeztével még a frizuráján is igazítottak egy keveset, az addigi síma hajat loknikba csavarták, és egy különleges de mégis találó színezést kapott. Utolsó mozzanatként Prasanna egy vadító fekete csipke ruhába bújt, így olyan lett akár egy díva.

Lenne kedved egy ilyen átváltozáshoz?

betöltés...