Egy hétköznapi párnak néznek ki, ám ha jobban megnézed a fotójukat, le fogsz döbbenni!

2009-ben Jesse Cottle főtörzsőrmestert súlyos baleset érte Afganisztánban. A robbanás következtében az akkor még csak 24 éves katona mindkét lábát elveszítette. A sérült harcos lábadozása hónapokig tartott, amíg megtanulta feldolgozni azt, ami vele történt és dupla amputáltként folytatni az életét.

Miután kiengedték a kórházból, Jesse mindent elkövetett, hogy megőrizze aktív életmódját. Művégtagokat kapott, melyek segítségével már könnyebb volt visszailleszkedni, és az élete ismét teljessé válhatott. Körbeutazta az országot, kalandjai során pedig rátalált későbbi feleségére, Kellyre.

„Ha nem állított volna meg engem akkor az a robbanás, nem hiszem, hogy valaha is találkoztam volna a feleségemmel.” – vallotta be Jesse, aki semmit sem bánt meg abból, ami vele történt.

Négy évvel később Kelly és Jesse Boiseba utazott, hogy némi időt töltsön együtt Kelly családjával. A találkozás alatt egy fényképezős akcióra is sort kerítettek. A fotós azonnal engedélyt kért a pártól, hogy készíthessen pár fotót róluk, Jesse művégtagjai nélkül. A fiatalok habozás nélkül beleegyeztek. A képek felkerültek a Facebookra, és ekkor vette kezdetét a lájk-, illetve a megosztás-özön, mely mára valódi futótűzzé nevelkedett. Vess egy pillantást a rejtélyes fényképre, és te is tudni fogod, hogy miért.

betöltés...