Örökbe fogadja elhunyt legjobb barátnője 6 gyermekét – aztán életet legnagyobb meglepetése éri

Beth Laitkep egyedülálló édesanya volt, aki 6 gyermeket nevelt. Mikor megtudta, hogy rákos betegségben szenved, azonnal aggódni kezdett a gyerekei miatt. Tudta, hogy nem fog felépülni és nem szerette volna, ha gyerekei intézetbe kerülnek.

Gyermekei 2 és 15 év közöttiek voltak, ők voltak a legfontosabbak számára. Az a gondolat, hogy nem tudja őket felnevelni, szívszorító volt.

Ezért Beth úgy döntött, ahhoz a két emberhez fordul segítségért, akikben a legjobban megbízott: legjobb barátnőjéhez Stephanie Culleyhez és férjéhez Donniehoz.

A  párnak három gyereke volt de mikor Beth segítségért fordult hozzájuk, egy percig sem haboztak.

“Én is anyuka vagyok. Valakit arra megkérni, hogy vigyázzon a gyerekedre nagyon nehéz feladat. Azt hiszem Beth azért is fordult hozzám, mert mi hasonlóan neveljük gyerekeinket. Tudta, hogy én és a családom imádjuk az ő gyerekeit.- mondta Stephanie.”

De ha ekkora a családod, nem könnyű kijönni anyagilag. Stephanie és Donnie attól féltek, nem fogják tudni kifizetni az iskolát az összes gyerek számára. Ekkor jelent meg életükben Rachel Ray, egy tévés műsorvezető hölgy, aki meghívta őket programjába.

Stephanie nem gondolta volna, hogy valami gyönyörű meglepetésben lesz részük.

Stephaie és Donnie, akik most már 9 gyermeket nevelnek, egy 90 000 dolláros csekket kaptak egy ismert banktól, melyből majd a gyerekek iskoláztatását fogják tudni kifizetni.

Ezen felül Culleyék házát teljesen felújították ( a videóban ez 1,05 másodpercnél látható), az eredmény egyenesen lenyűgöző!

Nézze meg a filmet, hogyan reagál Stephanie és ossza meg barátaival, ha Ön is szereti a nagy családot!

betöltés...