A fiú kicsúfolja a nyugdíjast a strandon, de a 71 éves frappáns válasszal vág vissza

betöltés...

Egy fiú csúnya megjegyzést tett a strandon egy 71 éves nyugdíjassal kapcsolatban, amikor elment mellette a strandon. A férfi azonban olyan frappáns választ adott neki, hogy a fiú később arra gondolt, bárcsak ki se nyitotta volna a száját.

Szinte mindenki szereti a vicces történeteket, főleg akkor ha a végén fontos következtetést tudnunk levonni belőle. Ezért úgy döntöttünk, hogy most egy kitalált történetet osztunk meg, mely már régóta olvasható az interneten. Az alábbi történet ennek az eredetinek egy újabb verziója.

Egy 18 éves fiú épp a barátaival játszott kint a strandon, amikor találkoztak egy idős nyugdíjassal, aki csendben pihent a strandon.

A fiatal fiú és barátai csúfolni kezdték a férfit.

-Te egy nagyon egyszerű, primitív világban nőttél fel – mondta a fiú az idős férfinak olyan hangosan, hogy azt a környezetükben mindenki hallhatta. Mi tv-vel, jet ski-vel, űrutazással növünk fel, tudjuk mi az, hogy a Holdon sétálni, van internetünk, laptopunk, chipset eszünk, van mobil telefonunk stb.

A 71 éves férfi nagyon gyors volt és úgy érezte most móresre tanítja ezt a fiatal fiút ezért ezt válaszolta:

-Teljesen igazad van. Nekünk nem voltak ilyen dolgaink, mikor fiatalok voltunk. Viszont mi találtuk ki ezeket! Most akkor kérdezlek én Téged: Te arrogáns kis semmi, Te mit fogsz kitalálni a következő generáció számára?

A 18 éves fiú hirtelen elhallgatott és lógó orral továbbment.

Frappáns válasz volt ez egy 71 éves nyugdíjastól és a fiú azt sem tudta, mit válaszoljon erre.

Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha szerinted is vicces volt!

betöltés...