16 vicces karácsonyi üzenet, amivel felköszöntheted az ismerőseidet

Íme a legmókásabb karácsonyi üzenetek gyűjteménye egy csokorban. Válogassatok kedvetekre! 😉

Itt a karácsony itt a hó megcsapott a télapó!

Ez lenni kici kínai karaconyi szmsz. Lenni oco, nem drága, mégis mutatni, hogy van gondolasz Rád. Kivanni Neked jo ünnepek, meg kiccaladod récire boldogsag!

Békés,kellemes, bejglivel célba dobós, ajándékra rávetődős, csillagszóróval ijesztgetős, halászlében pancsolós karácsonyt!

Ha utánad lopakodik egy fehér szakállas pasi piros szerkóban, és beletuszkol egy zsákba, ne ijedj meg! Csak én kértelek téged a Mikulástól karácsonyra!

Bukócső és murvagumi, angyalkákon tangabugyi
Fék bal három, szemben árok
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!!

A bejglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe

Piros alma, mogyoró, a karácsony csuda jó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal – de most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka.

Itt van a karácsony, itt van újra, pálinkát iszok és tojok a múltra. Megyek a kocsmába, én meg a Bélus. És addig iszok míg megjelenik Jézus!

Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, csak ki viszi el a szemetet?!

Nem hiszek a Jézuskában, sem a mikulásban, ha ajándékot akarsz adni, dugd el jól, ne lássam! A fa alatt majd kibontom, mosolyogva, szépen: hogyne, tetszik! (csak alig várom, hogy csendben elcseréljem…)

Én ma már nem teszek-veszek.
Egész nap csak sokat eszek.
Jézuskával piálok,
Boldog Karácsonyt kívánok!

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem’ megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel…

Mivel nagyon jó barátom vagy, úgy döntöttem kapsz tőlem karácsonyra egy lovat. De mivel csóró vagyok, részletekben tudom adni. Idén egy lóf*szt kapsz!

Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába! Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem!

Rendőr autó nénózva suhan át az éjjen, jézuskát körözik gyorshajtásért éppen. De jézuska szánját spéci motor hajtja, hol érné utól egy rendőr Astra. Ezért hát az ajándékok a fa alatt lesznek, így kívánok boldog karácsonyt nektek!

betöltés...