Hihetetlen felvételeken a világ legfélelmetesebb víznyelője

Hihetetlen videó vált világhíressé, mindenkinek elakadt a lélegzete, amikor meglátta, most pedig természetesen elindultak a turisták, hogy lássák élőben is a világ legfélelmetesebb, egyben legszebb víznyelőjét, amit most te is megismerhetsz!

A világ legszebb és legfélelmetesebb víznyelője

Eszméletlen felvétel került fel az internetre, levideózták a világ legszebb, egyben legfélelmetesebb víznyelőjét! Ez a nem mindennapi víznyelő Portugáliában, a Serra de Estrela hegység egy eldugott kis zugában található. A hegység egyébként Portugália legmagasabb csúcsa, ez alkotja a Serra de Lousa-val a Kasztíliai-választóhegység nyugati végét. Érdekesség még a hegységgel kapcsolatban, hogy egészen a csúcsáig burkolt út vezet! A víznyelő ugyanakkor eléggé megközelíthetetlen helyen található, ezt a vidéket ugyanis szinte egész évben hó fedi.

Rengetegen szeretnének azért eljutni ide, meg is lehet érteni, hiszen valóban páratlan látvány, de ez már csak azért is nehéz, mert a helyi rendőrség azonnal lezárja a víznyelőhöz vezető utat, amikor veszélyesnek látja azt. A videón látható a környezete is, amelyből megállapíthatjuk, hogy jól teszik, ugyanis elég egy kis megcsúszás és máris bekövetkezik a baj. A víznyelő úgy néz ki, hogy mesterségesen lett kialakítva, de sajnos senki nem tud bővebbet mondani róla. Mindenesetre csodálatos látvány, lapozz te is a következő oldalra és nézd meg a nem mindennapi, drónnal készített felvételt, megéri!

https://youtu.be/TanVFdtVM7w

betöltés...