Elképesztő vihart kavart a neten egy anyuka fotója

betöltés...
Tö­me­ge­ket döb­ben­tett meg a fi­a­tal anyuka. Ezrek is­me­rik el bá­tor­sá­gát, de né­há­nyan mégis pel­len­gérre ál­lí­tot­ták…
Vihart kavart, és új mozgalmat indított el egy édesanya, aki belefáradt az elvárásokba, és megmutatta valódi alakját fehérneműben. Mint mondta, elege lett a hamis látszatokból, szembesíteni akarta a világot azzal, milyen is egy igazi nő teste a szülést követően.
Fotó: facebook

Elege lett!

A döntést az előzte meg, hogy elment újdonsült anyukaként egy edzésre, ahol a tréner kérdés nélkül közölte vele, hogyan is fogja tudni visszanyerni szülés előtti alakját. Csakhogy az anyukánál az edzés célja egyáltalán nem az volt, hogy nádszál karcsúvá varázsolja magát, hanem hogy újra energiával töltődjön fel, és visszanyerje erejét.
Közösségi oldalán megmutatta tehát a testét fehérneműben, úgy ahogy van, és nagyon kifakadt. Megelégelte ugyanis a nyomást, mely a nőkre nehezedik, hogy mihamarabb tökéletes alakra tegyenek szert – ahelyett, hogy egészségre és energiára törekedve elfogadnák testüket olyannak, amilyen. Mint írta, lehet, hogy nem magazin címlapjára való az alakja, és az is lehet, hogy felszedett jó néhány kilót. De úgy gondolja, hogy ez egy szülést követően teljesen rendben van. A legfontosabb ugyanis az egészség, nem pedig a kritikák és megbélyegzés.

Új mozgalom indult!

Bár akadtak kritikus hozzászólások is a bejegyzés alatt, de többnyire hatalmas elismerést aratott a nők körében az anyuka postja. Csaknem tízezren osztották meg eddig, rengetegen gratuláltak neki a bátorságához. Sőt mi több, új mozgalom indult,  újabb és újabb nők követik a fiatal anyuka példáját, s mutatják meg, milyen is valójában a testük.
betöltés...