Eldurvult a vita! A Viszkis most túllőtt a célon: megalázó üzenetet küldött Tvrtkonak!

Férfias háború.

Tegnap reggel, az ATV Startban csaptak össze, a jelek szerint a harc háborúvá érett.

Ambrus Attilának, azaz a Viszkis rablónak Vujity Tvtrko azt próbálta meg a fejére olvasni, hogy nem biztos, hogy helyes, ha egy bankrablót ünnepel az ország. 

A Viszkis nem hagyta magát.

Én legalább a saját nevemen élek, ellentétben néhány emberrel, gondolom Ön, kedves Szilárd, tudja miről beszélek.” – utalt arra, hogy Vujity Tvrtko eredeti neve Balogh Szilárd.

Utána Ambrus újabb csapást mért a sapkás riporterre!

Ambrus Attila a Bors megkeresésére még tegnap kommentálta hosszasan a történteket, sőt, arra is magyarázatot adott, miért történhetett mindez így. Ambrus hangsúlyozta, a börtönben is gyakran látta Tvrtko műsorait, és többször belé állt, pedig nem védhette meg magát.

“Nem vagyok büszke arra, amit korábban csináltam, leültem érte a büntetésemet, viszont az nem működik, hogy ez az ember leszedi rólam a keresztvizet. Már évek óta azon agyaltam, hogyan tudok revansot venni rajta, eredetileg le akartam szedni a sapkáját, de egy ügyvéd felvilágosított, hogy ez is büntetőjogi kategóriába esik” – mondta Ambrus.

Azt is hozzátette, hogy korábban egy TV2-s interjút is csak úgy vállalt el, ha nem Tvtrkóval, hanem egy má­sik, kevésbé elfogult riporterrel beszélgethet.

Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embe­reknek a sz*ros történeteit. Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott” – mondta a Viszkis.

betöltés...