25 ember, akinek fogalma sem volt, mennyire jól tud kinézni, míg el nem kezdett edzeni

Nem mindenki tudja magát olyan könnyen elfogadni, hogy azt mondja: “Szeretem magam úgy, ahogy vagyok, és nem érdekel más emberek véleménye!”. Bár sokan mondják, hogy a szépség nem a legfontosabb dolog, rengeteg embert dönt depresszióba, hogy nem azt látják a tükörben, amit szeretnének. A következő emberek is ilyen helyzetben voltak, de soha többé nem lesznek.
Nehezen fogod elhinni, pedig a képpárokon ugyanazok az emberek szerepelnek.

25.

“45 kg-ot fogytam, és nagyszerűen érzem magam!”

24.

“2 év 3 hónap alatt értem el ezt az alakot. Nagyon sok időnek tűnt ez nekem, de nagyon megérte.”

23.

“A szüleim elváltak, hosszú ideig a nagymamámmal éltem. Nőkkel voltam körülvéve, ez nem tett jót nekem, az iskolában is csúfoltak. Ráadásul kövér is voltam. Elköltöztem, főiskolára mentem. Féltem, hogy újra csúfolni fognak, ezért próbáltam sok emberrel megismerkedni és kapcsolatokat teremteni. Igaz barátokat szereztem, akik segítettek jóval aktívabb életet élni. Így sikerült lefogynom. Most már bárkivel képes vagyok beszélgetni.”

22.

“A két fotó között 4 év telt el. Nem szerettem, ahogy kinéztem.”

21.

“Én 19 és 21 éves koromban.”

20.

“Depressziós voltam a kinézetem miatt. Élni sem akartam. De úgy döntöttem, képes vagyok mindenen változtatni, ezért elkezdtem fogyókúrázni. Ma már mindenhova futva megyek, ami nagyon idegesíti a barátomat. Most szuperül érzem magam, és szeretem az életet!”

19.

“Nem voltam igazán kövér. Csak sokáig tartott, míg megtaláltam a legjobb frizurát.”

18.

“27 kg voltam, most 41 vagyok és folyamatosan dolgozom a testemen. Próbáltam visszanyerni a normális testsúlyomat, voltam kórházban is, de mindig visszaestem. Akkor elhatároztam, hogy tényleg változtatni akarok a helyzeten, ezért magam vettem kézbe a dolgot. Híztam és ma már képes vagyok egész nap dolgozni. Képes vagyok az önálló életre, végre igazi felnőtt lettem!”

17.

“3 év telt el a két fotó között. Sokan el sem hiszik, hogy mindkét képen én vagyok.”

16.

“Rengeteg minden változott 3 év alatt. Korábban nem sokat mozdultam ki, nagyon félénk voltam. Azonban már olyan időket élünk, amikor a megjelenésünkön változtatni nagyon egyzserű!”

15.

“Csak 4 év és ez lett belőlem! (a jobb oldali vagyok)”

14.

“Elkezdtem állandóan olvasni. Rengeteget olvastam. Pszichológiailag és érzelmileg így kezdődött bennem a változás. Ami a kinézetemet illeti, nagyon korán elkezdtem kopaszodni, ez pedig a legtöbb férfit nagyon rosszul érinti. De egy év katonai szolgálat alatt megszoktam, hogy kopasz vagyok, és miután hazatértem, borotválni kezdtem a fejemet és szakállt is növesztettem. Így találtam meg magamnak a megoldást.”

13.

“Be kell ismernem, magamtól nagyon-nagyon sokáig nem tudtam lefogyni. Egy igazán profi orvos segített nekem ebben.”

12.

“Nem csináltam semmi különöset, csak már nem vagyok csúnya.”

11.

“Helyrehoztam azt, amit 20 évnyi McDonald’s és kóla tönkretett.”

10.

“15 hónap után végre van állam! Most megteszek mindent, hogy megtartsam a súlyomat.”

9.

“45 kg-ot fogytam, és még mindig dolgozom a testemen.”

8.

“A különbség csak 4 év. Egy kocka voltam, most pedig egy macsó vagyok.”

7.

“A két fotó között 25 hónap telt el. Mindig kövér voltam, ezért úgy döntöttem, le fogok fogyni.”

6.

“150 kg voltam, mikor végre elhatároztam, hogy lefogyok. Az első napon leálltam a kenyérrel és a cukorral, elmentem edzőterembe is. 3 hónapig alkoholt sem ittam (sajnos utána fokozatosan elkezdtem újra inni). A jobb oldali képen 100 kg vagyok. Most ezen a szinten tartom magam, és nagyon elégedett vagyok. De új célt tűztem ki magam elé, el akarom érni a 80 kg-t. Már bele is fogtam. Nektek is sok sikert kívánok hozzá!”

5.

“A két fotó között 20 hónap telt el. Lefogytam és már nem szégyellem a hajamat se.”

4.

“Ez az én fejlődésem.”

3.

“25 éves vagyok, 54 kg-ot fogytam és mindennap edzek.”

2.

“Ez a barátom 16 és 25 éves korában. Nehéz elhinni, hogy ugyanaz az ember van a két fotón.”

1.

“Egyszerűen nem tetszett, ahogy kinéztem, a férfiak pedig észre sem vettek. Ezért úgy döntöttem, hogy változtatok magamon. Feltűnő akartam lenni, lettek tetoválásaim, és vörösre festettem a hajamat. Mindent kipróbáltam és az emberek elkezdtek felfigyelni rám. Röviddel ezelőtt azonban rájöttem, hogy a legfontosabb dolog törődni a kinézeteddel, jól érezni magad, magabiztos és érdekes személyiségnek lenni. Helyreállítottam a természetes hajszínemet, és elkezdtem edzeni. Az emberek ma már egy vonzó nőnek látnak, mert jobban érzem magam a bőrömben. És a legfontosabb, hogy már nem kapaszkodok görcsösen az emberek szeretetéért. Meg kell találni magunkban a harmóniát.”

betöltés...