Megtalálja a két medvét ezen a képen kevesebb, mint 10 másodperc alatt?

Sokan vannak közöttünk igazi állatbarátok, akik már gyerekkorukban megtanulták, hogyan kell szeretni és tisztelni a természetet és az állatokat. Ezt a szeretetet sokfajta módon ki lehet fejezni. Bev Doolitle, a művész festményein keresztül teszi ezt.

Ez az amerikai művész hölgy a természetet és elrejtett állatokat ábrázoló színes festményei által tett szert ismertségre. Ez teszi munkáit olyan érdekessé. Képein a természet ihlette illúziókat fest le.

A lent látható művészi alkotást kétszer is meg kell nézni ahhoz, hogy lássuk mi is van rajta. A mű címe “Doubled Back”, két medve található  a képen.

Ön látja őket?

Egy okos medve a bokor ágai között bújt el.

Ezen a képen azonban még egy medve bújt el, ezt sokkal nehezebb megtalálni. De ahogy megtalálta, már nem is tudja elképzelni, hogy eddig nem vette őt észre.

Nézze meg még egyszer a képet.

Készen áll a válaszra?

Az emberek általában először az óriási mancs lenyomatokra figyelnek, sokan azonban nem veszik észre a kisebb lábnyomokat. Ha ezeket a szemével követi, máris megtalálta a kis medvét.

Melyik medvét volt nehezebb megtalálni? Vagy megtalálta mindkettőt gondolkodás nélkül?

Kérjük ossza meg ezt és véleményét barátaival a Facebook-on, hogy megtudja, vajon nekik sikerül-e megtalálni a medvéket!

betöltés...