Így néz ki a lány, aki milliókat költött, hogy porcelánbabának tűnjön

3,5 milliót költött arra, hogy így nézzen ki

Ez a 21 éves lány, Jade Smith eddig 20.000 fontot, azaz nagyjából 3,5 millió forintot költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy porcelánbaba, írja a Daily Mail.

A lány, olyan kellékekre költött vagyonokat, mint a babaszerű cipők, színes parókák vagy a játékfigurák. Színes kontaklencséket visel, és a legtöbb reggel hajnali négykor kel fel, hogy elkészüljön az összeállításával. De a végső átalakulás még várat magára, a lány ugyanis kés alá is szeretne feküdni, célja érdekében.

Komoly betegséggel küzd

Az angliai lány, ruhatárának legtöbb kellékét Japánból és Koreából rendeli. Sajnos azonban a való élete nem fenékig rózsaszín, Jade-t ugyanis fibromyalgiával diagnosztizálták a közelmúltban.

Ez egy olyan gyakori és fájdalmas betegség, aminek tünetei az egész testre kiterjedő izom- és ízületi fájdalom, a fáradékonyság, a depresszió és a szorongás.”Minden napot hihetetlenül fájdalmas megélni” – mondta Jade.

A lolita stílus egyfajta menekülés számára az állapotából.

Saját álomvilágot épít

“A játékok és a ruhák segítenek elfeledkezni egy kicsit a fájdalomról, amit tapasztalok.

Nem hiszem, hogy ez a módja annak, hogy elrejtsem aki vagyok, mert ez az én igazi, aranyos énem és ezzel a stílussal mindenkinek megmutathatom az igazi oldalamat.” Jade hálószobája leginkább egy rajzfilmre hasonlít, polcain babák, Disney figurák, Hello Kitty és My Little Pony plüssök roskadoznak, tökéletes rózsaszín oázis a világ gondjai elől.

.

betöltés...