Az étteremben szeretett volna enni a hajléktalan, a pincérek elzavarták. Pár perccel később megdöbbentő dolog történt!

Amikor elhagyatottan, piszkosan jelent meg az étterem ajtajában a férfi, az alkalmazottak elküldték, hiába mondta, hogy még egy kevés pénze is van, és fizetni tudna az elfogyasztott ételért.

Senki sem hitt neki, és a róla alkotott kép első látásra igencsak negatív volt. Rossz benyomást keltett a pincérekbe koszos ruhája, és a hajléktalannak tűnő szekér, amit a férfi hurcolt magával. Aztán a helyezet gyökeresen megváltozott.

Az egész jelenet ugyanis egy teszt része volt, annak bizonyítására, hogy mennyire hajlamosak vagyunk arra, hogy elsőre külső alapján ítélkezzünk. Josh Lin a YouTubera készített felvételhez ugyanis először hajléktalannak öltözött, majd visszatért ugyanazokba a vendéglőkbe a legújabb divat szerint öltözve egy Ferrarival.

A fogadtatás most lehengerlő volt, mindenki kedvesen bánt vele, előre kinyitották az ajtót, mosolyogva elbeszélgettek, és tisztelettel bántak vele. A végén persze elmondta, hogy ez egy teszt része, és a célja az volt, hogy felfigyeljenek az emberek rá, hogy mennyire előítéletesen viselkedünk a legtöbben.

Nézd meg a megdöbbentő videót és ha tetszett oszd meg másokkal is!

betöltés...