Min­dent meg­old a cso­da­por! Nálad is lapul a szek­rény­ben

Szinte már eszedbe sem jut, hogy lé­te­zik, hi­szen a gye­re­keid már na­gyok. Az iz­za­dásra pedig de­zo­dort hasz­nálsz. Most azon­ban vedd elő a szek­rény mé­lyé­ről, mert a hin­tő­port na­gyon sok min­denre hasz­nál­ha­tod.

Sokak izzadás ellen használják, esetleg a baba popsiját szórják be vele. A hintőpornak nagy múltja van, de egyre jobban elfelejtjük mennyi mindenre lehet használni. Pedig ha minden nap kéznél lenne, akkor nagyon sok gondtól kímélnéd meg magad.

Csomós a nyakláncod, ki ne dobd

Mindegy, hogy vékony vagy vastag a nyakláncod, szinte biztos előfordult már, hogy becsomósodott. Ilyenkor kétségbeesetten próbálod kioldani a gubancot, körömmel akár foggal úgy, hogy még véletlenül se szakítsd el a láncodat. Mostantól nem kell hosszú órákig bajlódnod, elég ha egy kis hintőport szórsz a csomóra. Máris könnyebben kioldódik a gubanc.

Frissítsd fel a bútoraidat

Hiába a lakás berendezésekor kifutsz a pénzből, régi bútor lehet a megoldás. Ilyenkor jön a nagyi régi szekrénye, vagy az ódivatú, pincében porosodó kanapé. Csakhogy ezek nemcsak koszosak és porosak, sokszor a szaguk sem éppen kellemes. Semmi gond! Szórd be a régi bútorokat hintőporral és felejtsd el a dohszagot!

Zsíros hajra hintőport!

Ha épp nem volt időd hajat mosni, de már eléggé zsíros hatású akkor szórj rá egy kis hintőport. Alaposan dörzsöld be a fejbőrbe. Ez felszívja a felesleges olajat. Ahintőpor pedig száraz samponként funkcionál.

Űzd el a hangyákat!

Nem kell méregdrága hangyairtókra költened, ha van otthon hintőpor. Csak szórd le a hangyák útvonalába és dőlj hátra. A hangya nem szereti a hintőpor illatát, tehát azonnal megváltoztatják az útjukat.

ökéletes zsíroldó

Bárkivel megeshet, hogy még egy salátával is leeszi magát. Ilyenkor az olaj bizony nyomot hagy, és a folt ott éktelenkedik majd a ruhádon. Mosással pedig nem biztos, hogy ki tudod szedni.

Mostantól, ha ilyen baleset ér, akkor gyorsan tegyél rá hintőport. Ez magába szívja az olajat és a mosásnál már nem lesz vele gondod.

Ha nyikorog, csak szórd meg

Nincs annál bosszantóbb dolog, mikor nyikorog a padló. Nem tudsz úgy átosonni rajta, hogy ne halld a szörnyű hangot. Ha megvan a hang forrása, akkor a résbe szórj a csodaporból. Majd töröld le a felesleget és élvezd a csendet.

Tökéletes szempilla titka

A szépségipar harcosai esküsznek a hintőporra, hiszen ezzel tudják a legigézőbb szempillákat készíteni.

Egy fültisztító pálcikára tegyél babahintőport, majd óvatosan húzd át vele a szempilláidat.Ezután ha kifested, a szempilla szálak nem fognak összeragadni. Csábosak maradnak.

A hintőport bárhol nyugodtan használhatod, kivéve a baba közelében. Ha ott a kicsi, akkor vigyázz vele, mert belélegezve veszélyes lehet számára.

betöltés...