Hihetetlen! Nyomd meg ezt a pontot a testeden és várd meg mi történik!

A legtöbben már tapasztaltak olyan szörnyű érzést, amikor a semmiből egyszer csak elkezd hevesen verni a szívünk és hirtelen elkap minket a szívroham-pánik.

A hevesebb szívdobogásérzés azonban a legtöbb esetben ártalmatlannak tűnik, a legtöbb esetben a stressz és a szorongás áll a háttérben.  Létezik egy akupresszúrás pont, amelyet ha megnyomunk pihentető érzéssel hat az egész testre, különösen a szívre. A szívbetegségben szenvedőknek és a szívrohamra hajlamosabb embereknek különösen ajánlott ennek a pontnak a megnyomása,

Módszer:

Nincs más dolgunk, mint a képen látható pontban megnyomni a mellkasunkat és 1-2 percen keresztül erősebb nyomást kifejteni rá. Közben figyeljünk a mély, folyamatos lélegzetvételre, amelynek révén észrevesszük majd, hogy az idegesség, a szorongás, a depresszió és az érzelmi feszültség enyhül, majd elmúlik teljesen.

Egy másik erős akupresszúrás pont is létezik a testen, amely hasonló hatásokkal rendelkezik, ez az ún. Harmadik Szem-pont, ami pontosan a két szemöldök között helyezkedik el. 1 percig végezzünk erősebb nyomást erre a pontra, amelynek hatásaként hasonló hatást érhetünk el.

Valamint megszüntethetjük az alvászavart, az álmatlanságot, a fejfájást, a szem problémákat, a szédülést és az orrdugulást is.

betöltés...