17 ember, aki jobb hellyé teszi a világot

betöltés...

Észrevetted már, hogy azok az emberek, akik foglalkoznak a körülöttük élőkkel, boldogabbak, mint azok, akik a pénzt halmozzák és akiknek fantasztikus karrierjük van? Ezek az egymással törődő emberek rendelkeznek a legfontosabb dologgal, ami megmentheti a világunkat: nem közömbösek. Ételt osztanak időseknek, kutyákat etetnek, és más, egyszerűnek tűnő, de igencsak értékes dolgokat tesznek.
A következő fotókon szereplő emberek is ilyenek, ezen az úton is szeretnénk köszönetet mondani nekik!

17. A helyiek betakarták a kóbor kutyákat a hóviharok idején Isztambulban.

16. Egy idegen segít egy másik idegennek megkötni a nyakkendőjét.

15. Egy nő megvarrja a busz kiszakadt ülését utazás közben.

14. “Kinyitottam a kutyám gyógyszerét, és láttam, hogy az állatorvos félbe törte a tablettákat, nehogy véletlenül túladagoljuk.”

13. “Új munkát kezdtem egy fémipari üzemben. A cipőm régi volt, és tönkretette a lábamat. 2 srác, akiket csak 2 hete ismertem, vettek nekem egy új cipőt, miután azt mondtam, inkább a családomra gondolok, mint a lábamra.”

12. Ez a férfi matek és fizika kérdések megoldásában segít másoknak.

11. “Egy madár fészket rakott a biciklim táskájába, míg távol voltam. Amíg a kismadaraknak szükségük volt rá, inkább busszal jártam.”

10. “A helyi piacon láttam ezt. Ingyen gyümölcsöt adnak a gyerekeknek.”

A tábla szövege: “Gyerekek! Vegyetek el egy almát, banánt vagy klementint, hogy legyen egészséges rágcsálnivalótok vásárlás közben!”

9. Ez az idős férfi mondta a pincérnőnek, hogy a kezeit nem tudja valami jól használni. A nő gondolkodás nélkül fogta a tányért, és feldarabolta a sonkát a férfinek.

8. Egy gyerek asztmás rohamot kapott repülőút közben. Szerencsére volt a gépen egy sebész, aki rögtön készített egy porlasztót.

7. “A szomszédságomban valaki nyitott egy minikönyvtárat, ami nyitva áll bárki előtt, van külön gyerekrészlege is, és egy szék hozzá, hogy felérjék.”

6. Ez a férfi a metrózás alatt végig játszott a hegedűjén egy síró csecsemőnek.

5. “A nagyszüleim egy partra vetődött bálnát mentenek.”

4. “A taxisofőröm kérte, hogy álljunk meg egy pillanatra. Kiszállt, hogy megetesse a kóbor kutyákat.”

3. Valaki házat épített a macskáknak. Vannak benne kis tálkák és szőnyegek is.

2. Egy hajléktalan férfi megmentett egy kiskutyát, és otthont is talált neki.

1. Egy játékfejlesztő megváltoztatta a játék felületét, hogy segítsen egy mozgáskorlátozott játékosnak.

A párbeszéd a fejlesztő és a játékos között a kommentekben:

Játékos: Lesz az a régi fajta megoldás, hogy a képernyőn lévő nyilakkal lehessen irányítani?

Fejlesztő: Nem, mi nem alkalmazunk a képernyőn nyilakat. Megkérdezhetem, hogy miért szeretnéd ezt tudni? Csak kíváncsi vagyok, mert nem ismerek senkit, aki a régi játékoknál használta volna ezeket a nyilakat.

Játékos: Mozgáskorlátozott vagyok, és egy számban lévő pálcát használok a gépeléshez. Úgy könnyebb lenne nekem. De megtanulom így használni a játékot.

Fejlesztő: Nem tudtam elképzelni, miért szeretnéd a nyilakat, de most hozzáadtam őket neked, a beállításokban megtalálod. Remélem, tetszik a játék!

Játékos: Ez komoly? Hihetetlen! Nagyon köszönöm, alig várom, hogy játszhassak!

betöltés...