Október 24. – Teliholdra a Bika csillagjegyben: sok szempontból befolyással lesz mindenki életére

Október 24-e van, és ez egy különleges spirituális nap a legtöbb ember számára, mert ma Telihold alakul ki a Bika jegyében, amely a következő időszakban sok szempontból befolyással lesz mindenki életére.

A mai Teliholdra a Bika csillagjegy lesz hatással, amely arra ösztönöz bennünket, hogy kissé vegyünk vissza a pörgésből, csendesedjünk el, térjünk vissza a gyökereinkhez, és kerüljünk szorosabb kapcsolatba önmagunkkal.

A mostani Telihold rávezet a szellemei felvilágosodásra, emlékeztet arra, hogy az élet jelenléte mindenki számára ünnep kell legyen, ezért érezzünk szívünkben hálát és reményt.

A következő időszak alkalmas lesz arra, hogy felfedezzük az érzéseinket, a vágyainkat, kérjük meg az Univerzumot, hogy biztosítsa számunkra azokat a sikereket, amelyekre mindig is vágytunk.

Lassan, de biztosan, ez a Telihold elhozza életünkbe a stabilitást, a kényelmet, a logikus gondolkodást, így végre két lábbal állhatunk a földön, ami biztonságérzettel is el fog tölteni.

Mivel a mostani Telihold a Bika jegyében alakul ki, ezért az érzelmek kifejezése terén adódhatnak némi problémák, de bátran lehet a következő hét során jógázni, elmenni egy masszázs szalonba, mert ezáltal megszabadulhatunk a lelki, érzelmi megpróbáltatásoktól. Ez a Telihold arra ösztönöz, hogy jobban odafigyeljünk önmagunkra, törekedjünk a harmónia kialakítására.

Ezen a napon még az Uránusz és a Szaturnusz is hatással lesznek az életünkre, arra ösztönözve, hogy más szemszögből is megvizsgáljuk az élet dolgait, így készülve fel a jövő kihívásaira.

A következő napokban figyeljünk jobban oda a családtagjainkra, a biztonságunkra, tegyünk jót minél több emberrel, mert ennek hatására új életet kezdhetünk, és mellénk áll a szerencse is.

A Bika csillagjegy szereti az anyagi biztonságot, az anyagi javakat, de ennek ellenére a következő időszakban arra jövünk rá, hogy nem mindig a pénz a legfontosabb, hanem ott van a boldogság, a szeretet, és ezek jelentik az igazi bőséget.

A Nap a Skorpió jegyében van, amelynek köszönhetően új energiák szabadulhatnak fel, de ellentétekre is számíthatunk, mert nem mindig úgy alakulnak a dolgok, főként a lelki szükségletek, ahogyan azt elterveztük. Ilyen esetben a legjobb, ha a megérzéseinkre hallgatunk, mert így nagy eséllyel eljutunk a lelki béke, és harmónia megtapasztalásáig

betöltés...