Ragasztót tett a csíptetőre, majd egy fadarabra ragasztotta. Elképesztő bútort készített belőle!

Még ha praktikusnak tűnő ruhásszekrényünk is van, néha elveszünk egy-egy kisebb káoszban. Leginkább a sálak, kendők és kisebb ruhadarabok jelentenek akadályt, ugyanis ezeknek nincs egy speciális tárolóhelyük. Az alábbiakban megmutatunk egy tuti módszert.

Szükségünk lesz egy darab deszkára, és 3-4 fa ruhacsíptetőre, egy darab drótra, ragasztóra, két kampós csavarra. Ízlés szerint bármilyen fadarabot választhatunk, lehet az egy natúr vastagabb ág, fakéreg az erdőből, vagy egy színesre pácolt régi deszka is. Ugyanígy a csipeszek is lehetnek bármilyen színűek, sőt díszíthetjük is őket.

Fogjuk a fadarabot, és a két végébe illesszük be a csavart, majd hurkoljuk át a drótot, hiszen ebből alakul ki az akasztó. Ezután egy erős ragasztóval ragasszuk fel a csipeszeket, és készen is vagyunk. Minél több csipeszt teszünk fel, annál több ruhadarab, kendő talál helyet magának. Akasszuk a szekrénybe, így örökre megszüntethetjük a káoszt.

Annyira egyszerű, hogy bárki el tudja készíteni, még az is, aki úgy gondolja, hogy fikarcnyi kézügyességgel sem rendelkezik.

Source: How to make a scarf holder by littlethings on Rumble

betöltés...