Fóliába tekerte a lábait éjszakára, amikor felébredt nem hitt a szemének! ELKÉPESZTŐ!

Hihetetlennek hangzik, de igaz, éppen ezért érdemes kipróbálni még annak is, aki kételkedik a módszer eredményességében. Nem igényel erőfeszítést ez az olcsó fogyási technika, éppen ezért egy próbát megér.

A nők leginkább a combjukkal elégedetlenek, és szinte bármit képesek megtenni azért, hogy egy pár centitől megszabaduljanak. Az alábbi módszer segítségével reggelre teljesülhet a vágyunk. Csupán annyit kell tenni, hogy este lefekvés előtt kókuszolajjal kenjük be a problémás testrészeket, belemasszírozzuk, és utána fóliát tekerünk magunkra.

A módszer nem csak a combok, hanem a hasi fölösleges esetében is hatásos. Aki nem hiszi, próbálja ki.

“Nagyon szép eredmény érhető el ezzel a módszerrel. Persze nem fogunk egyik napról a másikra nádszálkarcsúak lenni, de a kitartó alkalmazás eredménye centikben mérhető. Emellett arra is oda kell figyelnünk, hogy mit eszünk, és egy kis mozgás sem árt. De kipróbáltam, és nem hittem a szememnek, reggelre tényleg vékonyabb lett a combom” – mondja Nicole Skyes.

A fólia izzasztó hatása, és a kókuszolaj összetétele miatt szervezetünkből távoznak a méreganyagok, és a fölösleges víz, ezért leszünk karcsúbbak reggelre.

betöltés...