Válassz egy mandalát – sokat elárul rólad!

A mandala jelentése: misztikus, spirituális jelkép. A Buddhista szerzetesek meditatív állapotban készítik mandaláikat: énekelve és imádkozva, ezáltal transzformálva az isteni energiát a mandalákba. Mindenki, aki megtekinti őket kapcsolatba kerül ezzel a pozitív, gyógyító energiával.

A következő fotón 6 mandalát láthatsz. Válassz ki egyet és nézd meg, hogyan jellemez Téged:

  1. Az erkölcs és nagylelkűség mintaképe

Igyekszel megfelelni és mindig törekszel, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Sajnos ezzel sokszor megnehezíted a körülötted lévők életét. Nem riadsz vissza a kemény munkától. Képes vagy tenni a céljaidért. Szeretnéd, hogy a világ egy jobb hely legyen,bár tetteidet kevesen veszik észre és értékelik. Ennek ellenére Te mégis mindnet megteszel, hogy jobb világot teremts.

  1. Az igazság és a nevetés bajnoka

Felelősséget vállalsz a tetteidért. Hiszel abban, hogy a kemény munkának meg lesz az eredménye. Könnyen beférkőzöl az eberek bizalmába, és könnyen nyílnak meg számodra az emberek. Éles az elméd és jó a humorérzéked, szereted vicces történetekkel szórakoztatni a környezeted.

  1. A nagy ötletelő

Az elméd az erősséged. Könnyedén találsz ki új ötleteket. Szeretsz csapatban dolgozni és együtt ötletelni másokkal. Sokat foglalkoztatnak a világ nagy kérdései. Szívesen elmélkedsz magadban. Elved: helyesen és jól cselekedni minden körülmények között.

  1. Az intuitív

A környezeted furcsának tart és gyakran ért félre. Tökéletesen működnek a megérzéseid, és tele vagy kreatív energiával. Bölcsen értelmezed és látod az élet nagy igazságait. Egyedül töltődsz, szükséged van az egyedüllétre.

  1. Az erő bajnoka

A saját erődre támaszkodsz, és másokat is erősítesz és támogatsz. Minden problémát megoldasz. Határozott és céltudatos vagy, amit akarsz, azt elérsz. Értékeled az őszinteséget.

  1. Az együttérző

Sok barátod van és hamar megszeretteted magad másokkal. Kisugárzásoddal megnyugtatod a körülötted lévőket.Keresed a jót és hiszel az emberekben. Tele vagy szeretettel és nagy szükséged van rá, hogy Téged is szeressenek.

betöltés...