Öngyilkosságot akar elkövetni a fiú – aztán ezt találja a kutya szájában és teljesen megváltozik

Byron Taylor a válása után depresszióba esett. Egyik nap olyan fájdalmasnak érezte az életet, hogy már nem volt kedve hozzá és véget akart vetni szenvedéseinek.

Talált is otthon egy darab kötelet amivel fel akarta magát akasztani. De előtte még lement a földszintre, hogy búcsúlevelet írjon családjának, írta a Daily Mail.

Utána ismét felment a második emeletre. Kutyája Geo már fent várta, szájában a kötéllel amit nem akart elengedni. A kutya egy hatéves masztiff típusú kutyus volt, általában nagyon nyugodtan és visszahúzódóan viselkedett.

Byron azt hitte a kutya csak játszani akar. De Geo elég agresszív volt. Letérdelt, hogy elvegye a kutyától a kötelet de ő nem engedte el és széttépte a fogával.

Byron azt mondja ma nem élne, ha kutyája nem tépte volna szét a kötelet aznap. Meg van győződve róla, hogy a kutya érezte mire készül Byron és egyszerűen megakadályozta.

A kutya spontán reakciója miatt a férfi életkedve visszatért.

Byrons története hamar elterjedt az interneten. Milyen jó, hogy Geo mellette volt és megérezte, hogy mire van szüksége gazdájának.

Ha Neked is tetszett Geo és Byron története, kérjük oszd meg barátaiddal a Facebookon!

betöltés...