12 ok, hogy egy Oroszlán ismerős nélkül unalmas és nehezebb lenne az élet!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy az Oroszlánok beképzeltek, önfejűek, és makacsok, akkor itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megismerkedj velük. Most megmutatjuk a pozitív tulajdonságaikat is!

1.Hűséges

Nem csak a párkapcsolatban, de barátként is igen hűséges. Ha egyszer “megszelídítettél” egy Oroszlánt, akkor biztosan nem fog egyik percről a másikra faképnél hagyni. A barátai mindig az elsők számára, értük tűzön-vízen át bármit képes megtenni.

2.Ambiciózus

A végsőkig küzd kitűzött céljaiért, mindent megtesz azért, hogy elérje, amit szeretne.  Ha valami nem sikerül, újból, és újból megpróbálja.

3.Megbízható

Egy Oroszlánban mindig a legnagyobb mértékben meg lehet bízni. Biztos lehetsz benne, hogy soha nem okoz csalódást.

4.Ösztönzően hat a környezetére

Ha valamiben elakadsz, nyugodtan fordulhatsz hozzá tanácsért. Azt az elvet vallja, ha valamit nem próbálsz meg, akkor nem is fogod tudni, hogy mennyire lett volna jó ötlet. Egy Oroszlán mindig bátran, felemelt fejjel megy előre a céljai felé, példaképként szolgál mások számára is.

5.Azt szeretné, ha mindenki boldog lenne körülötte

Csak akkor érzi jól magát, ha ismerősei és barátai mind elégedettek, boldogok, és kiegyensúlyozottak. Az Oroszlán szerint nem szabad elveszni a problémákkal, csupán az álmainkat kell követni.

6.Nagyon vidám

Egy Oroszlán mellett soha nem lehet unatkozni, mellette csupa móka, és kacagás az élet. Nem ad teret a negatív gondolatoknak, mindig vidám, és nagy kanállal eszi az életet.

7.Tele van élettel

Csupa energia, körülötte, és benne mindig pezseg az élet. Szereti az új dolgokat kipróbálni, lelkes, optimista. Az élet minden szépségét szeretné átélni, befogadni. Nem fél túllépni a komfortzónáján.

8.Mindig a dolgok pozitív oldalát látja

Nagyon optimista, mivel a nyár közepén született igen nagy a szabadságvágya, imádja a természetet, szeret szárnyalni, kacagni, mindenben nagyon szerencsés.

9.Mindig megtalálja a helyes megoldást

Nem stresszeli túl a dolgokat, nem görcsöl, hanem lazán, természetesen veszi az életet. Spontaneitásának és lazaságának köszönhetően minden akadályt könnyen legyőz.

10. Őszinte

Ő az az ember, akinek ami a szívén, az a száján is. Mindig megmondja, amit gondol, vagy, amit szeretne, tiszta lappal játszik.

11.Sok barátja van

Jó viszonyban van mindenkivel, nyitott, barátkozó, segítőkész. Sok barátja van, rá mindig lehet számítani. Mindenkivel könnyen megtalálja a közös hangot.

12. Teljes szívvel szeret

Óriási szíve van, és ki is mutatja érzéseit, számára nagyon fontos a szeretet. Őszintén szeret, és meg van győződve róla, hogy ez viszi a világot előre pozitív irányba.

betöltés...