Emberségből jeles! Nem kérünk rá, de úgyis meg fogod osztani.

Egy képsorozat, amelyhez nem kellenek szavak. Szívszorító. Ezeket a képeket látva te is biztosan átértékeled, hogy mi az az igazi öröm, és hogy mennyit is jelenthet egyetlen egy pár cipő. Valaki kéthavonta újat vásárol, másnak meg egyetlen pár cipője sincs.

Egy jótékonykodó csapat megkérdezett egy hajléktalan férfit, hogy mire lenne a legnagyobb szüksége. Ő erre egyből rávágta, hogy egy pár jó cipőre, az lenne a legfontosabb. Láthatjuk a képeken is, hogy szegény ember mezítláb ül a járdaszegélyen. Az egyik srác pár perccel később egy pár vadonatúj kényelmes cipővel tért vissza. Azt hiszem, a férfi reakciója minden pénzt megér. Szívbemarkoló felvétel, hogy valakinek egyetlen pár cipő mennyit jelent. Érdemes lenne ezen elgondolkodni, amikor a következő felesleges dolgot vásároljuk magunknak…

A kép pár napja bukkant fel a reddit nevű amerikai oldalon, és pillanatok alatt körbejárta az internetet. Mindenképpen szerettem volna, hogy hozzátok is eljusson, mert olyan ereje van ennek a 3 képnek, hogy az tényleg többet mond ezer szónál is.

betöltés...