Gyorsteszt! Melyik hüvelykujj olyan, mint a tiéd? Tűpontosan jellemez

Egy kis önismereti utazás következik – készen állsz?

A te hüvelykujjad milyen?

A.

Ha az A-val jelölt ábra hasonlít a legjobban a te hüvelykujjadra (a hüvelykujjad felső része hosszabb, mint az alsó), akkor egy nagyon kellemes jelenség, vagy, aki mindig kecses, szolid, illemtudó. Intelligenciád legendás, jól működsz az olyan szerepekben, ahol sokat kell gondolkodni, összefüggéseket megkeresni, szálakat összekötni, elvarrni. Bár eszed és fellépésed miatt simán megtehetnéd, nem szeretsz a társaság középpontja lenni, inkább csak a partvonalról figyelsz és akkor szólsz bele a beszélgetésbe, ha tényleg tudsz valami értelmeset mondani. Vonzódsz a szép dolgokhoz, otthon nálad minden patinás rendben van.

B.

A B. elnevezéssel illetett ujj (amelyiknél a felső és az alsó rész is azonos méretű) olyan, mint a tied? Akkor két lábbal a földön állsz, az álmodozás rendkívül idegen számodra. Józanul gondolkodsz, mindennek a praktikus oldalát nézed és nem szereted túlbonyolítani, túlidegeskedni a dolgokat. Odáig vagy a kalandos élményekért, de tudsz mértéket tartani, tudod, hol a határ. Nagyon fontos szerepet tölt be az életedben a család, sokkal többet számít neked egy békés otthoni légkör, mint az, hogy vezető beosztásban dolgozz a munkahelyeden. Jó a kommunikációs képességet és rendkívül szuperül funkcionálsz szülőként – vagy majd jól fogsz a jövőben.

C.

Ha a C-vel jelölt hüvelykujjban ismertél a magadéra (ennek a sajátossága, hogy a felső része kisebb, mint az alsó), akkor egy kedves, cuki személyiség vagy, aki bájával mindenkit képes levenni a lábáról. Olyan vagy néha, mint egy nagy gyerek, aki csak nevet és játszik, és nem érdekli az élet gondja-baja. Pozitív kisugárzásod és felfogásod még a legborúsabb napot is képes feldobni, nem meglepő, hogy sokan szeretnek veled barátkozni. Melletted soha nem unalmas az élet, mert mindig kitalálsz valamit, amivel érdekessé teheted az együttlétet. Imádsz bújni, ölelkezni, érzelmeket adni, kapni, és nyilván ajándékokat is nagy élvezettel fogadsz.

betöltés...