Minden szülő rémálma: Erdei Zsolt kislánya elveszett a Balatonon

Borzalmas pillanatokat élt át.

Elveszett a kislánya

Minden szülő legrosszabb rémálma, hogy egy percre szem elől téveszti a gyereket, hiszen a kicsik gyorsan elvesznek a nagy tömegben, pláne egy forgalmas strandon. Az ilyen helyzetekbe még belegondolni is szörnyű, de Erdei Zsolt át is élte a borzalmas pillanatokat, amikor kislánya eltűnt a Balatonon.

Munkaügyben, kiküldetésen…?

Erdei Zsolt (@erdei_z) által megosztott bejegyzés,

Rémálom

A család a nyarat a magyar tengernél tölti, Zsolt azonban inkább csak hétvégenként tud csatlakozni hozzájuk, hiszen elfoglalt ember. Ez az eset azonban rádöbbentette a sportolót, ideje felfogadni egy bébiszittert.

“Réka éppen Vilikével foglalkozott, én pedig pakoltam ki a strandfelszereléseket a táskából, amikor arra eszméltem, hogy túl nagy a csönd. Gréti, aki állandóan mozgásban van és sokat beszél, nem duruzsolt a fülembe. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Mire felpillantottam, már nem láttam sehol. Nagyon megijedtem, de megpróbáltam higgadt maradni” – mesélte a Ripostnak.

Az Erdei család a ma reggeli Mokka vendége volt. Még több cuki fotó: http://goo.gl/5wMpk3 #cuki #tv2 #mokka #erdeizsolt

TV2 ? ? ? ? (@tv2official) által megosztott bejegyzés,

Megtalálta

“Vettem két mély lélegzetet és már épp elindultam volna valamerre, amikor megpillantottam a strand másik felében egy Grétihez hasonló kislányt. Azonnal utána indultam. Amikor kiderült, hogy valóban ő az és nincs veszélyben, megálltam és kicsit távolabbról figyeltem őt” – tette hozzá Zsolt a történtekhez. Az biztos, hogy nem kívánunk senkinek hasonlót.

betöltés...