Otthon elkészíthető folteltávolító, ami minden folttal elbír

Minden ruhával megesik, hogy leöntjük valamivel, leesszük vagy bármilyen egyéb foltot szerzünk rá. Ha többszöri mosások után sem sikerül megszabadulni a foltoktól, jöhet a drága folteltávolító. Most mutatunk egy otthon elkészíthető folteltávolító csodaszert, ami nem kerül sokba és minden folttal elbír!

Az egyik csodája ennek az otthon elkészíthető szernek, hogy nem okoz allergiás reakciót, 3 egyszerű összetevőből áll és bármikor elkészíthető.

Íme a recept:

Hozzávalók:

  • 1 csésze forró (forrás) a víz
  • fél csésze szódabikarbóna
  • fél pohár hidrogén-peroxid (3\%), legjobb a gyógyszertárban vásárolt

Öntsünk forró vizet a szódabikarbónára, várjuk meg amíg kihűl és teljesen feloldódik, majd adjuk hozzá a hidrogén-peroxidot. Keverjük jó alaposan össze és öntsük egy permetező tetejű flakonba. Kész is a folteltávolító!

A képen egy több napos folt látható, amit a házilag elkészített folteltávolító hatékonyan eltüntetett. Ezzel bizonyítható, hogy nem kell aggódni amiatt, ha napokkal később vesszük észre a makacs foltokat!

Használat:

Fújjunk a folteltávolítónkból a folt teljes területére és hagyjuk rajta néhány órán át. Ha régebbi a folt, nedvesítsük be előtte, és 24 órán át hagyjuk állni.

betöltés...