12 napig csak banánt evett! Sokkoló eredményre jutott ez a nő!

Egy nap Yulia Tarbath eldöntötte, hogy kipróbálja a gyümölcsdiétát, és elhatározását tett követte: nem evett mást, csak banánt.

Yulia és férje étrendjét addig is a sok nyers gyümölcs és zöldség tette ki, és emellett igyekeztek minél inkább zsírszegény ételeket fogyasztani, így mikor az asszony a banándiéta mellett döntött, ez nem jelentett különösebben nagy problémát, vagy megerőltetést számára.

Elmondása szerint azért döntött a banán mellett, mert könnyű megemészteni, tápanyagokban gazdag, és könnyen elérhető, nem is kerül sokba. A banándiétához a zeller passzol a leginkább, ezt érdemes a déli gyümölcs mellett még fogyasztani.

A kúra 12 napig tartott. A nő nem csinált mást, csak sok vizet ivott, sportolt, rendszeresen mozgott és kellő mennyiségű időt töltött alvással. 12 nap után Yulia már kezdte is érezni a diéta pozitívumait, úgy fizikálisan, mint mentálisan.

Már a diéta kezdetén azt tapasztalta, hogy javult az anyagcseréje, a bélműködése jobb lett. Ez nem is csoda, hiszen a banán rostokban gazdag, és ennek köszönhetően beindítja az emésztési folyamatokat és a méreganyagok kiválasztódását. Emellett még nyugalmat, kiegyensúlyozottságot érzékelt, amely mellé még kreativitás is párosult.

– Jobban tudtam gondolkodni, tisztább volt a fejem, a koncentrálóképességem is nőtt – mesélte. Ez a banánban található triptofán és kálium miatt van, amely szabályozza az agy oxigénellátását. Tele lett energiával, jobban ment a fitneszedzés is, a bőre puhább és fényesebb lett. Olyan betegségektől szabadult meg, mint a gombás fertőzések, falási rohamok, érzelmi ingadozások, vagy a magas vércukorszint.

betöltés...