Ez történik majd a testeddel, ha masszírozni kezded a füled egy bizonyos pontját

Ebben a felpörgött világban a mindennapi stressz elkerülhetetlen. A feszültséget okozó tényezőkkel való találkozást nem tudjuk elkerülni, inkább ezért tegyünk, hogy könnyebben fel tudjuk dolgozni. A legfontosabb, hogy minden este nyugodtan feküdjünk le, ha stresszes is volt a napunk, ne maradjon bennünk a görcs, idegesség, kétségbeesés.

A negatív történéseket mindenki másképp, különböző intenzitással éli meg. A lényeg, hogy feloldjuk valamiképp a minket érintő negatív hatásokat, mielőtt még bekövesednének tudatalattinkba, és fizikai problémák képében manifesztálódnának. A kínai orvoslás szerint, a fülkagyló egy fordított magzati pozícióhoz hasonlítható. Az összes szervünk megtalálható kivetítve rajta. Ha megfelelő helyen nyomkodjuk, masszírozzuk, akkor könnyen megszabadulhatunk a stresszes reakcióktól, helyreáll a szervezetünkben az egyensúly.

Fontos, hogy a feszültség jelentkezése pillanatában kezdjük el a nyomkodást, ne fojtsuk el, szabaduljunk meg a görcsöktől. A Shen Men, vagyis a Mennyország kapuja-pont lesz a megoldás arra, hogy a stressztől megszabaduljunk.

Ez a pont segíti az energiák áramlását, javítja az általános egészséget, erősíti az immunrendszert, csökkenti a gyulladást és a fájdalmakat.

Szakemberek szerint a pontosabb “célzás” érdekében használjunk egy fültisztító pálcikát, és azzal nyomkodjuk a fülkagyló felső felén található pontot. Közben lélegezzünk mélyeket, mikor belégzünk balra, kilégzéskor pedig jobbra. Fokozatosan érezni fogjuk, hogy megnyukszik az egész testünk. Alkalmazzuk bármikor, bárhol, ha vészhelyzet lép fel.

betöltés...