Minden reggel, 12 hónapig kurkumás meleg vizet ivott! Nem fogod elhinni, hogy milyen változáson esett át!

betöltés...

Köztudott, hogy a kurkuma napjaink egyik legnépszerűbb fűszere, és nemcsak az íze miatt. Tele van ugyanis jótékony hatóanyagokkal, erős antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló összetevőkkel. A legfontosabb elem a kurkumin, amelynek csodás hatásairól eddig mintegy 7 ezer tudományos munka látott napvilágot.

Ezért ajánlott a kurkumás meleg víz fogyasztása, amelyet egy bristoli nő is kipróbált, aki 12 hónapon keresztül folytatta a kúrát.

Azóta a nő szervezetének pH-értéke teljesen egyensúlyba került, hiszen a savasodásnak indult testét megfelelően lúgosította. Az emésztése is helyreállt, megszabadult a kínzó ízületi fájdalmaktól is. Mindezt úgy érte el, hogy 12 hónapon keresztül, minden reggel megivott egy pohár kurkumás meleg vizet.

Nézzük, még mire jó ez a gyógykeverék:

  • a kurkumin hatására nem képződnek lerakodások a vérerekben, így csökken a szívbetegségek kialakulásának kockázat. Ezt tudományos, patkányokon végzett kísérletekkel igazolták japán tudósok. A tanulmány 2011-ben a Biological and Pharmaceutical Bulletin nevű szaklapban jelent meg.
  • a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőkön is segít ez a módszer, ezt 2009-ben az Auburn Egyetem szakemberei közölték a Biochemistry and Biophysical Communications nevű szaklapban.
  • mivel remek lúgosító hatása van, ezért megszünteti a szervezetben a túl savas környezetet.
  • védi az agyat, így megelőzhető az Alzheimer-kór, valamint a különböző agybetegségek is.
  • erős antioxidáns hatóanyagának köszönhetően véd a daganatos betegséggel szemben.
  • segíti a májműködést, védelmet nyújt a húgyúti fertőzésekkel szemben.
  • mivel képes semlegesíteni a káros szabadgyököket, a bőrön később kezd meglátszani az öregedés.
betöltés...