Amit a nő nevű fura szerzetről tudni érdemes – használati utasítás férfiaknak

Kedves Uraim!
Nyilván mindegyikőtöknek volt már dolga lánnyal, csajjal, asszonnyal, nővel, nőnek álcázott sárkánnyal, nőnek álcázott istencsapásával, Medúzával, akinek a pillantásától megfagyott a vér az ereitekben.

Ha így van, akkor nyilván fogjátok tudni használni ezt a rövid kis útmutatót, amit a nő nevű furcsa szerzethez használnotok érdemes!

A nő kézikönyve

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Gratulálunk az új nőhöz!
Tartsuk be a használati utasítást, és a nő garantáltan doromboló cicusként hálálja meg, mindig lesz vacsora és egy kis hancur.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS
Üzembe helyezés előtt érdemes kicsit átnézni a szinonima szótárat, a szép, csinos, csábító szavak variációira fókuszálva, valamint az sem hátrány, ha nem üres a pénztárca. 
Új nőt vigye fodrászhoz, adjon rá csinos ruhát! Nő csak akkor garanciális ha bekapcsoláskor tükörbe nézve nem éri megrázkódtatás.

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ
A nő leírása:
A nő törékenynek tűnő, ám roppant veszélyes modell, melynek legtöbbje folyamatosan beszédre van kapcsolva. Eme funkció csak akkor hallgat el, ha nagyon komoly baj van, ilyenkor robbanásveszély lép életbe.
A nő hiú. Létfontosságú számára a külseje – haja, szeme, alakja – ezek állandó dicsérete és folytonos frissítése nélkülözhetetlen a modell megfelelő működéséhez. A némileg torzult modelleknél a torzulást észrevenni és főképp szóvá tenni SZIGORÚAN TILOS! Ugyancsak TILOS másik modell látványos szemrevételezése vagy dicsérete!
A nő alapfunkciói közt szerepel a főzés és háztartásvezetés, s a legtöbb modellben beépített anya funkció is szerepet kapott.

A nő szakszerű üzemeltetéséhez folyamatosan ismételgetni ajánlott: intelligens, szép, sovány, jól vezetsz, csinos, új szoknya, új cipő.
Fontos figyelmes arccal kérdezgetni, mit gondol. Fontos egy-egy hosszú beszédfunkció alatt bólogatni, még akkor is, ha gondolatban máshol járnak az Urak.
A női modell szereti simogatást, s ha épp nincs olajcsere vagy robbanásveszély, nagyon szereti sz e.x.et. Ha ez utóbbi kívánságát kifejezi, akkor mindenképpen meg kell neki adni. Mindegy, hogy az ágyban vagy a háztetőn, a konyhaasztalon vagy egyéb extrém helyeken kívánja. Ha a kívánságot nem teljesítjük, hosszan tartó, fejben jelentkező meghibásodás várható!

A nő karbantartása:
Nő hamar elveszíti önbizalmát, ilyenkor könnyen sírva fakad. Ebben a helyzetben dicsérni kell, és hagyni, hogy órákig beszéljen telefonon a barátnőjével. Ettől visszanyeri jókedvét. Nagyon szereti a meglepetéseket, a romantikus helyzeteket. Gyakori virág vétel erősen ajánlott! Észben kell tartani a születés és névnapokat, különböző évfordulókat. Ezen eseményekkor különösen fontos a sok dicséret és ajándék!

Gyakori működési problémák:
1: A nő folyamatosan vásárol – érdemes a régi dolgok közül kiszanálni, hogy elférjenek az új szerzemények. 
2: A nő egész nap telefonál – érdemes sportcsatornára állítani a tv-t, így tartalmasan telik az idő.
3: A nő furcsa arckifejezéssel azt mondja : SEMMI, aztán gyanúsan elnémítja a beszéd funkciót – azonnal el kell hagyni a környéket. Virág vétele ajánlott!
4: A nőnek gyakran fáj a feje – okok gyors kiderítése javasolt, amennyiben életbe lép a 3-as hiba, ajándék vétele ajánlott, végső esetben karbantartó (pszichológus) bevonása, vagy új sz. e. xmodell vétele.

Kedves Férfiak!
A női szerkezetből két egyforma nem kapható, lévén felettébb bonyolult. Itt az általános, leegyszerűsített leírást olvastátok, kérjük, minden esetben tapasztaljátok ki a saját példányotokat.
A női modell bonyolult ugyan, de felettébb simulékony, házias, minden szempontból igazi csoda – ha odafigyeltek arra, hogy szakszerűen használjátok és rendszeresen karbantartjátok.

Sok sikert!

betöltés...