Paul Walker lánya megnőtt… MEGHATÓ, amit édesapjáról mondott!

Az egész világ megdöbben, amikor egy híresség meghal, azonban számunkra a hírességek csak karakterek, nem igazán tudjuk, hogy kik ők valójában, csak a látszat alapján tudjuk megítélni őket. De ha mélyen belegondolunk, ezek a hírességek is sokkal többek annál a szereplőnél, amit láthatunk a képernyőn: ők sem mindig vannak reflektorfényben, nekik is megvan a családi életük, ami fontosabb nekik az egész univerzumnál.

Vegyük például Paul Walker szomorú történetét. A fiatal színészt az egész világ megismerte, hiszen főszereplője volt a közismert Fast & Furious filmsorozatnak, azonban Walker élete 2013-ban hirtelen véget ért, ami az egész világot felkavarta. Még azokat is felkavarta a szomorú hír, akik nem is ismerték őt igazán. De van valaki, akinek Walker halála többet jelentett mint bárki másnak: Meadow-nak, Paul Walker lányának.

2013 november 30-án Paul Walker egy súlyos autóbalesetben meghalt. A jármű egy fának ütközött, majd lángba borult. A súlyos autóbaleset következtében Ő és egyik barátja életét vesztette.

A rajongókat a rossz hír nagyon megrázta.

Tyrese Gibson szintén tönkrement lelkileg.

Walker halálhíre rengeteg sztárt is megrázott. Vin Diesel a baleset után különösen szívszorító szavakat mondott.

De kevesen tudták, hogy Paul Walkernek akkoriban volt egy lánya. Meadow még csak 15 éves volt, amikor elveszítette édesapját ebben a balesetben.

Ezeket a fotókat megítélve a kislány az édesapa kedvenc kicsi lánya volt. Walker barátai elmondták, hogy Meadow volt a mindene Paulnak, ő volt az első mindenben.

Természetes, hogy őt érintette meg leginkább a halála. A rajongók elvesztették a kedvenc filmsztárjukat, de Meadow elvesztette az egyetlen édesapját, aki valaha is létezett, és ez visszafordíthatatlan. Belegondolni is szomorú!

De valahogy Meadownak sikerült túltennie magát édesapja halálán. Bár igaz, hogy a bánat ott lesz az arcán minden egyes nap. Ez nem olyan dolog, amit teljesen el lehet felejteni.

Meadow most felnőtt lett. 18 éves. Érettségizett és néhány izgalmas dolgot tervez a jövőben.

Először is szeretné folytatni a munkát a Paul Walker Alapítványnál. Ez egy olyan szervezet, amely segít megmenteni a bántalmazott tengeri állatokat. Ez volt édesapja szenvedélyének egyike.

Meadow úgy döntött, hogy a gyász ellenére meg kell találni az utat, hogy kifejezze tiszteletét édesapja iránt. Ezért is szeretné folytatni ezt a munkát.

Az alapítvány már Paul Walker idejében is működött. Sokan nem tudják, de Paul Walker egy igazi humanitárius aktivista személyiség volt, aki rengeteget segített a rászoruló állatokon, valamint a természeti katasztrófa áldozatain.

Meadow nagyszülei elmondták, hogy Meadow a Paul-ra emlékezteti őket. “Büszke vagyok rá” – mondta a nagyapja. “A mindennapi életben Ő egy lenyűgöző lány… nagyon kecses. Paulra emlékeztet.”

Mielőtt Paul Walker meghalt, ő nem csak egy filmsztár volt, hanem a szó szoros értelmében egy apa, aki nagyon szerette kislányát. A lány édesanyja Rebeccas Soteros alkoholista lett és Walker megkérte szüleit, hogy biztosítsák lányának, hogy normális élete legyen.

Walker egészen haláláig küzdött azért, hogy lánya egy normális, tizenévesként nőhessen fel.

Amikor meghalt, űrt hagyott maga után, de legfőképpen a családtagoknak.

Abban az időben lánya egy kissé visszavonult a szociális médiától. Gyászolta édesapját, a rajongók pedig kiváncsiak voltak, hogy vajon hogyan viselte meg az édesapja elvesztése.

Szerencsére képes volt megtalálni a módját, hogyan tegye túl magát a neház helyzeten. Munkája során a világ soha nem fogja elfelejteni, hogy Walker milyen nagylelkű ember volt.

Mert a legtöbben csak így emlékeznek rá: a filmsztár, aki ördögien jól néz ki a versenyautónak támaszkodva.

De Meadow úgy emlékszik rá, mint akiből csakis egyetlen egy létezik a világon: az édesapjára, akivel reméli, hogy találkozni fog a Mennyországban.

betöltés...