Ismerd meg személyiséged rejtett oldalát az Indián Holdjegyed tükrében!

A védikus asztrológiai rendszerében a Hold pozíciója minden más bolygóétól fontosabb és nagyobb jelentőségű, mivel a Holdhoroszkópból árnyaltabban ismerheted meg a személyiségedet, főleg annak érzelmi összetevőit és rejtett vonásait. Ahogyan a Holdnak is van egy láthatatlan oldala, te is egészen különleges tulajdonságok birtokában vagy! Fedezd fel személyiséged rejtett oldalát!

Január – Farkas

Érzelmeid visszafogottak, nagymértékben ellenőrzésed alatt tartod őket. Nyugodtan, higgadtan viselkedsz minden élethelyzetben. Zárkózottságod miatt olyan benyomást kelthetsz, mintha valamilyen okból távol akarnád tartani magad a többi embertől. Zsémbességed, szeszélyességed mellett remek humorérzékkel is rendelkezel. Rendszerint csak jól kiszámított kockázat vállalsz. Belső késztetésed van a tetszeni akarásra, büszke vagy és nemes. Valami mindig hajt, űz a vágyaidnak és törekvéseidnek a megvalósítására.

Február – Hó

Mágnesként vonzod az embereket, viselkedésed mégis hűvösséget, tartózkodást sugall, mintha nem kívánnád, hogy túl közel kerüljön bárki is hozzád. Ez az első és önkéntelen reakció akkor jelentkezik, amikor valaki áttöri a törékeny, csillogó, ám egyben fagyos korlátot, melyet felépítettél magad köré. A látványos, érdekes dolgok erősen vonzanak. Megvan benned az eredetiség, de gyakran a zsenialitás szikrája is. Érdemes komolyan venni téged, és megvalósítani hirtelen ötleteidet. Kiszámíthatatlan és váratlan reakcióid mindig meglepik az embereket.

Március – Varjú

Érzelmeid vezérelnek, vonz a művészet, a zene, az irodalom, a versek. Elég változékony vagy, könnyen meggondolod magad, ezért nem is szereted az előre eltervezett dolgokat. Érzelmi szinted magas, és amikor a Hold ebben a jegyben tartózkodik, minden tetted, megnyilvánulásod kifejezetten érzelmi töltetű. Könnyen meghatódsz, remek szociális érzékkel rendelkezel. Fogékony vagy, élénk képzelőerőd van és kreatív ember vagy. Gondoskodó és áldozatvállaló típus vagy, aki mindig segít a bajba szorultakon.

Április – Mag

Ha áprilisban születtél, a megújulás ígéretét hordozod. Nyugodt vagy kiegyensúlyozott, általában mindig megfontolsz mindent, amit cselekszel. Sokszor tűnhetsz kényelmetlennek, netán rugalmatlannak, de ez egyáltalán nem így van. Az életet általában egyfajta derűvel szemléled, és te is lassan érsz el sikereket, úgy haladsz céljaid felé, miként a magból szép lassan kifejlődő növény. Hűséges társ vagy és lojális ember, véleményedet nem változtatod meg naponta. Habár nem vagy igazán spontán, mégsem unalmas melletted az élet.

Május – Virág

Gyors vagy, bátor, spontán és robbanékony. Heves természeted miatt megosztod magad körül az embereket, valaki vagy nagyon szeret, vagy nagyon nem. Vezető típus vagy, addig mész előre, amíg végül te leszel a főnök, ha nem a munkahelyeden, akkor a családodban. Túl hevesen és gyorsan reagálsz olyan ügyekre, amelyek szenvedélyt keltenek benned. Ösztönös vágy hajt a cselekvésre, ezért nem valószínű, hogy sokat teketóriáznál bármin is. Igényled a függetlenséget, és másokat is képes vagy önálló cselekvésre buzdítani.

Június – Eper

A változás, az utazás – lételemed. Előfordulhat, hogy egyszerre több otthonod is van, életed során sokszor költözöl. Szereted, ha pezseg körülötted az élet. Időd egy részét tanulással, a többit társaságban töltöd. Kifejezetten jellemző rád a rendkívüli gyors szóbeli reagálás, veleszületett közlési vágyad igen erős. A Hold hatása kapcsán mozgékonyság és szellemi frissesség jellemez még idősebb korban is. Sokoldalúságod főleg akkor mutatkozik meg, ha egyszerre több feladatot kell megoldanod. Sohasem hagyatkozol teljesen az érzéseidre.

Július – Vihar

Érzékeny vagy, alkalmazkodó, de kissé kiszámíthatatlan, és szeszélyes típus is. Fontos számodra, hogy érezd, tartozol valakihez vagy valamihez. Ezért minden olyan társaságot nagyra értékelsz, amelynek részévé válhatsz, úgymint a családi kör, munkahelyi közösség, vagy baráti társaság. A gyors hangulatváltozásaiddal azonban olykor zavarba ejtheted szeretteid. Egyik fő vonásod az ösztönös védekező magatartás, ami néha indokolatlan lehet. A folyamatos aggódás a szeretteidért kiszámíthatatlanná teheti reakcióid, hiszen számodra a család a legfontosabb.

Augusztus – Tokhal

Természetes vonzódást érzel a hatalom, és a szereplés iránt, minden mozdulatod figyelmet és tiszteletet vált ki a többi emberből. Ösztönösen elsőségre törsz. Tettre kész vagy, bár boldog lelkesedésed és pozitív megnyilvánulásaid ellenére könnyen zsarnoknak és makacsnak tűnhetsz. Kitűnő érzékkel lelkesítesz másokat, igazi falkavezér vagy. Különösen jól helytállsz a felmerülő vészhelyzetekben, mivel a rád jellemző vezetői adottság és szervezőkészség azonnal megnyilvánul. Képzeleted gazdag, intuícióid kiválóak, általában kreatív módon képes vagy megnyilvánulni.

Szeptember – Aratás

Megbízható, megfontolt és diszkrét vagy. Kiváló szervező, rendszerető, és lelkiismeretes ember vagy, ám ennek ellenére néha önbizalomhiánnyal küszködsz. Igyekszel mindent jól átgondolva, tökéletesen megcsinálni. Csendes, visszafogott életet élsz. Reakcióid igen gyorsak, ami nagy előnyt jelent, mint ahogyan a megbízhatóságod, nagyfokú józanságod és segítőkészséged is. Jó íráskészség jellemez, emellett fejlett a kritikai érzéked is. Olykor hajlamos vagy arra, hogy nincs kellő önbizalmad, kevesebbnek értékeled magad másoktól.

Október – Vadász

Szeretsz barátságokat kötni. Igazi társas lény vagy, vonzanak a közösségi események. Minden helyzetben az együttműködést keresed, legyen az párkapcsolat, barátság, vagy üzlet. Népszerű vagy és nagyvonalú, akinek az élete az emberek körül forog. Ismertetőjegyed a kiváló taktikai és veleszületett diplomáciai érzék. Képes vagy azonosulni mások problémáival, véleményével, és azonnal tudsz is reagálni rájuk. Fesztelenül viselkedsz, és nyugalmat árasztasz. Különösen csábító vonzerőt sugárzol, egyensúlyra és harmóniára törekszel az életben.

November – Hód

Szereted a szabadságot, ezért vonzódsz a hatalmas terekhez, lakatlan területekhez. Aktívan élsz, az aktív sportolás sem áll távol tőled. Nagyon pozitívan, derűlátóan gondolkodsz, nagy lelkesedéssel fogsz bele mindenbe, a megmérettetés élvezete és igénye leginkább jellemző rád. Sokszor élénk, lelkes vagy, viszont néha először cselekszel, csupán utána gondolkodsz. Derűs természetű, optimista ember vagy, aki mindent hittel tesz, viszont fontos számodra a külső visszajelzés, külső megerősítés, egyfajta kontroll, hogy tudd, helyesen teszed, amit teszel.

December – Hideg

Mindig meggondoltan cselekszel, körültekintő vagy, és biztonságot sugárzol a külvilág felé. Ha azonban a biztonságod veszélybe kerül, gyorsan és védekezően reagálsz. Megbízható, teljesítményorientált ember vagy. Az ellenkező nem tagjai különös vonzalmat éreznek misztikus és titokzatos lényed iránt. Konzervatív vagy, kissé konvencionális szemléletű. Olykor befelé fordulás is jellemző rád. Bár független, szabadságszerető személyiség vagy, erős benned a birtoklási vágy is. Biztonságra van szükséged anyagi és érzelmi téren egyaránt.

betöltés...