Egy felháborodott tv néző üzenete a ValóVilág fanoknak – MINDEN SZAVA IGAZ!

Elém került egy cikk Facebookon az elmúlt heti műsor nézettségekről. A ValóVilág 8 nevet viselő “csodálatos” reality show-t naponta átlagosan 450.000 ember nézi meg TV-ben, további 350.000 ember nézi vissza online. Ez összesen 800.000 ember naponta.

Kicsit utánanéztem a szereplőknek (Facebook, Google a barátom volt), és találtam érdekes dolgokat:

Dina: Felvidéki eldugott faluban pultos, 23 éves, nem tudott leérettségizni, a falu pr*stijaként tartják számon, mindenki utálja, de nincs pénze elköltözni.

Krisztián: Pár éve szabadult a sittről, több rendőrségi ügye is volt. Jelenleg takarító a hatvani önkormányzatnál.

Zsolti: Két éve az egyik budapesti melegszaunában kereste a kenyerét, fiatal meleg fiúk szüzességét vette el, és pénzért árulta a testét.

Vivien: 20 éves korában drogfüggő, mára már csak hetente füvezik Jelenleg 22 éves, de az érettségije óta csak az élet sodorja előre, nem dolgozik.

Tiv Tivy: Őt aligha kell bemutatni, az intelligencia megtestesítője.

Soma: Elméletileg ebbe a műsorba több tízezer ember közül lehet bekerülni, róla viszont több kép is készült a Balaton Soundon jelenleg RTL-nél dolgozó emberekkel, celebekkel. Teljesen véletlen…? Ja.

Mici: Magánvállalkozó. Érdekes, hogy két munkatársa van, mind a kettő strici, és titkolja, hogy mivel foglalkozik a vállalkozása. Vajon mivel?….

Igen, ezeket az embereket naponta 800.000-en megnézik. Meddig kell lesüllyedni? Miért erre van igény? Mi vesz rá arra valakit, hogy naponta két órát erre a sza*ra áldozzon az életéből?… Megfejthetetlen kérdések.

A legszomorúbb, hogy van aki példaképként néz fel ezekre az emberekre… Na jó, az talán szomorúbb, hogy valaki annyit kap a műsor után, mint egy átlagos magyar 20 év munka után.

(A posztot nem azért írtam ki, hogy a műsort vagy a csatornát degradáljam, ők nyilván azt csinálják amire igény van. Azért írtam ki, hogy pár ember szemét felnyissam.)

Forrás: Facebook
Ha te nem abba a 800.000 “értelmiségibe” tartozol, akkor oszd meg, hátha segít ha látják…

betöltés...