Egy eladó elkapja a tolvajt a boltban, de sírni kezd, amikor meglátja mit lopott

2016 karácsonya előtt Melanie Wilson éppen zárni akarta a részlegét amikor az egyik vásárló odament hozzá és figyelmeztette őt, hogy valaki lopni akar a boltban.

A nő követte a tolvajt és kiment utána az utcára, mert meg akarta tudni mit lopott el.

A hölgy követte a férfit egészen a kocsijáig. Mielőtt azonban a férfi beszállt volna, Melani elmondta neki, hogy látta a lopást. A férfi nem tagadta, hogy lopott és megkérte a nőt, ne szóljon senkinek erről.

A hölgy megígérte, hogy segíteni fog, megőrzi a férfi méltóságát majd együtt visszamentek a boltba és szépen csendben visszatették az ellopott árut, írta az InspireMore.

Publiée par Melanie Wilson sur Jeudi 21 mai 2015

A férfi kiürítette zsebeit. Apró csokikat és karácsonyfa díszeket vett ki a zsebéből. Nyilvánvaló volt, hogy ezeket a saját szeretteinek lopta.

“A gyerekeinek akarta ezeket adni? kérdezte őt Mélanie.

A férfi igennel válaszolt. Igaz, hogy nem volt pénze de mégis szeretett volna egy igazi kis karácsonyi ajándékot adni gyerekeinek.

Melani azonnal tudta, mit kell tennie.

Az ellopott áru értéke 15 ezer forint volt. Melnaie úgy döntött, ezt kifizeti saját pénzéből. Sőt, még egy 5 ezer forintos vásárlási utalványt is adott a férfinek. Shawn a férfi annyira meghatódott, hogy sírni kezdett és azt sem tudta, mit mondjon.

Milyen megható történet!

Neked mi a véleményed, helyesen cselekedett Mélanie ? Nézd meg a lenti filmet.

Publiée par Melanie Wilson sur Samedi 24 décembre 2016

betöltés...