8 tanács olyan szingliknek, akik nem akarnak azok maradni

Szinglin kezdted az újévet, de a következő szilvesztert már párban töltenéd? Íme néhány tipp, amelyet ha megfogadsz, jövőre már te is boldog párkapcsolatban élhetsz!

01. Fogalmazd meg magadban pontosan, hogy milyen pasit szeretnél. Külső és belső tulajdonságokra és jellemzőkre egyaránt gondolunk. Mindenkinek van egy zsánere, mindenki számára vannak fontosabb dolgok. Határozd meg, hogy mik ezek és csak ilyen pasikat keress, ilyenekkel próbálj meg ismerkedni. Húzd meg a képzeletbeli vonalat és ne add annál alább!

02. Ne vesztegess sok időt olyanokra, akik nem érdemlik meg. Már az első randin sem volt szimpi a srác? Akkor ne találkozz vele többet.

03. Ha megtetszik egy srác, és a legtöbb tulajdonsága bejön, de mondjuk egy apróság nem, próbáld meg elfogadni. Ne akarj mindenkit megváltoztatni. Ha viszont nagy a probléma vele, akkor csak újra a második pontban írtakat tudjuk kiemelni: ne vesztegess rá sok időt. Nem érdemes.

04. Felejtsd el a párkapcsolatban/házasságban élő embereket. Tényleg! Messzire kerüld el őket. Abból mindig csak a baj van. Ne te legyél a felesleges harmadik.

05. A bonyodalmak és a későbbi problémák, félreértések elkerülése végett mindig legyél őszinte, tisztázd, mik a szándékaid, terveid.

06. Tágítsd az ismeretségi köröd. Egy barátnőd meghívott egy olyan buliba, ahol rajta kívül senkit nem ismersz. Eszedbe ne jusson lemondani! Remek alkalom, hogy új embereket, de ami legfontosabb: pasikat ismerhetsz meg!

07. Legyél merész, próbálj ki új dolgokat, ismerj meg új embereket. Lehet, hogy eddig jártál rossz úton, illetve ismerkedtél rossz fajta férfiakkal.

08. Ne hagyd, hogy mások letörjék a szárnyaidat. Csodálatos vagy, és egy férfi igenis arra vár valahol a világban, hogy rád találjon, és boldoggá tehessen téged. Lehet, hogy már nem is kell rá olyan sokat várni?

betöltés...