A lánya titokban lefilmezi beteg anyja ápolóját a szobában – az egész internet felbőszül azon amit lát

Mindenki aki ezt a filmet látta, azt mondja: ez egyszerűen elfogadhatatlan. Azok az ápolók, akik beteg és idős emberekkel dolgoznak, megérdemlik tiszteletünket de a filmben szereplő ápoló biztosan nem.

A filmben szereplő idős hölgy Alzheimer kórban szenved. 94 éves és minden nap az ápoló segítségére szorul. Marino Miriam, a hölgy lánya, aki Buenos Airesban él, nem nagyon bízott az ápolóban.

Ezért úgy döntött, hogy a szobában elrejt egy kamerát, szerette volna tudni, jók-e a megérzései. Amit ezek után látott, őt és az egész világot is felbőszítette: a barátságos idős hölgyet, aki egy légynek sem tudna ártani, az ápoló megüti és megrúgja.

Valakit önvédelemből megütni egy dolog, de egy idős, beteg emberrel így viselkedni, ezt egyszerűen nem lehet megmagyarázni. Sajnálatos látni, hogy egy ápoló nem tudja a feladatát rendesen elvégezni.

Marino-t már figyelmeztette édesanyja is és a szomszéd szobában lakók is akik mondták, hogy néha furcsa hangokat hallanak a szobájából. De a lány nem akarta elhinni, hogy édesanyjával ez történhet. Most viszont mindenre fény derült.

A lány feltette ezt a filmet a Facebook-ra, hogy mindenkit figyelmeztessen. Nagyon sok együtt érző megjegyzést kapott, olyan emberektől akik szintén úgy gondolják, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan. Később pedig felvette a rendőrséggel a kapcsolatot és bejelentést tett.

Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival, ha Ön is úgy gondolja, hogy ez a viselkedés elfogadhatatlan.

betöltés...