Válassz egy egyiptomi szimbólumot és nézd meg, mit üzen számodra!

Jelenlegi élethelyzetedre ad útmutatást a következő négy egyiptomi szimbólum. Válaszd ki azt, ami a legjobban vonz, és olvasd el a leírást. Mindig első megérzésedet kövesd a választás során, hisz ez lelked igazi választása:

1.Hórusz szeme

Ez a káosz legyőzésének és a megromlott dolgok helyreállításának a jelképe. Hosszú nehéz út áll mögötted, és lehet, hogy még most sem látod a kiutat. De tekints túl a részleteken, és lásd meg, hogy minden egy magasabb célt szolgált. Erőd hamarosan feléled, a múltbéli leckék hatására, nagy fejlődésen mész keresztül. Virágzás, és bőség korszaka köszönt rád!

2.Menat

Az önbeavatás szimbóluma ez. Eljött az idő, hogy megéld és vállald sorsfeladatodat! Eljött az idő, hogy ne a külvilágnak megfelelve éld az életedet, hanem saját belső hitvilágod alakítsa sorsodat. Ha felvállalod önmagad és mindazt, amit a lelked súg, akkor életedbe, a szeretet, a bölcsesség, a harmónia és isteni sorsod beteljesítésének korszaka köszönt be!

3. Ízisz csomó

Jelképe az életnek, a teremtésnek, a teremtésben résztvevő női energiáknak. Kreatív teremtő energiáidat használva, most gyorsan megteremtheted azt az életet, amire vágysz. Sikert jelöl ez a szimbólum, növekedést, gyarapodást, pozitív változást életed minden területén. Most van itt az idő, hogy belevágj, hogy cselekedj, mert isteni teremtőenergia támogat téged mindenbe, amibe belekezdesz.

4.Szkarabeusz

Az élet, újjászületés szimbóluma. Életed egy fejezete lezárult. Itt az ideje, hogy elengedd a régit. Bár a változás fájdalommal jár, mégis az új út az, ahol kiteljesedhetsz, és amin beteljesül majd végső sorsod. Bölcsebb lettél, és sok mindent tanultál. Ha múltadra tekintesz, ne a fájdalom jusson eszedbe, hanem a leckék, melyek azzá tettek, aki most vagy!

betöltés...