Apja nem engedte, hogy levágja hosszú haját. Amikor úgy döntött a saját sarkára áll, alig lehet ráismerni!

Coco Chanel azt mondta: “Ha egy nő megváltoztatja a haját, az életed is megváltozik” – és valószínűleg igaza volt, mert az új külsővel az önbizalom is rohamosan növekedni kezd, ezzel pedig új dolgokat vonzhat életébe.

Az élet természetesen nem változik meg radikálisan egy hajvágás után, ám képes új dolgokat elindítani az emberben. Ha valaki külsőben átalakul, a belső világa is megváltozik.

Holly apja akaratának eleget téve nem vágatta le a haját, ám, amikor eljött az idő, hogy férjhez menjen úgy döntött saját kezébe veszi az életét és ellenszegül apja akaratának, levágatja a haját. Amikor ellátogatott a fodrászhoz derékig ért a haja, töredezett és száraz volt.

“Már elég idős vagyok, ahhoz, hogy saját döntéseket hozzak.” – magyarázta a nő, azok után, hogy évekig apja akaratának akart megfelelni.

Sarah Prestel stylist ügyesen megbirkózott a feladattal, csodálatos új külsőt varázsolt Hollynak, alig lehet ráismerni a nagy változás után. Az átalakulás több órát vett igénybe, Holly 60 cm hajat is elvesztett, ám az új külseje magáért beszél. Megérte!

betöltés...