Valami nem stimmel ezen a fotón, amin néhány srác pózol vidáman

betöltés...

Ez nagyon durva.

Látszólag csak egy vidám csoportkép

Vannak fényképek, amiken látszólag semmi gyanús nincsen, aztán, ha közelebbről megnézzük őket, rájövünk, hogy ez úgy ahogy van, butaság. Vegyük például ezt a felvételt. Néhány srác összeállt, hogy valaki lekaphassa őket. Vidámak, bolondoznak, süt róluk, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Ha azonban csak ennyit ábrázolna a fotó, akkor nem terjedt volna futótűzként a neten. Mert így történt: egyre másra osztogatták az emberek, hiszen nem találtak magyarázatot arra, amit a fényképezőgép megörökített. Te észreveszed, mi nem stimmel?

Orosz horror

A fotóra ezen az oldalon bukkantunk rá, feltöltője nem volt túl bőbeszédű, mindösssze három rövid mondatot fűzött hozzá: “Sztavropolban, Oroszországban élek. Ez a kép egy évvel ezelőtt, egy erdőben készült a barátaimról. Vess egy pillantást a felvétel jobb felső sarkára…tetszik?”

Az említett helyen valóban ott csüng valami, de hogy mi, azt valószínűleg senki sem tudná megmondani. Fizimiskára eléggé szellemnek-kísértetnek tűnik, persze biztosat ebben a témában nem lehet állítani. Nektek mi a véleményetek?

betöltés...