Méregtelenít és fogyaszt! Szódabikarbóna-kúra

A betegségeket valójában a bennünk felgyülemlett lerakódások okozzák. Ha szerveztünk feltelt méreganyaggal, betegségek, tünetek formájában jelez, csak észre kell vennünk! Szerveztünk tisztításával nagy lépéseket tehetünk egészségünk érdekében.

Gombásodás, ingerlékenység, puffadás, súlyfelesleg, székrekedés, aranyér és levertség észlelése esetén kipróbálhatsz egy alapos méregtelenítést. Akkor is ajánlott, hogyha legyengült az immunrendszered, ezért sorozatosan nem tudsz kilábalni (vagy csak lényegesen hosszabb idő után) a betegségekből.

A szódabikarbónát egyenesen csodaszerként tartják számon: elég, ha csak arra gondolunk, hogy mire képes egy zsírosan lerakódott kályhával szemben. Nagyanyáink mindenképp ismerték a titkot!

Így csináld!

A kúra során három héten keresztül, naponta három alkalommal étkezés előtt, üres gyomorral igyál meg egy 1dl langyos vízben feloldott 1 csapott mokkáskanálnyi étkezési szódabikarbónát. Az ebéd és vacsora előtt a mennyiséget csökkentheted 1-2 csipetnyire.

A szódabikarbóna fogyasztása által könnyebbé válik az emésztés, enyhíti a puffadást, a gyomorproblémákat, lúgosít és szinten tartja a pH-értéket. Még jobb a hatás, ha táplálkozásodba lúgosító étrendet: csíraféléket, zöldséget és gyümölcsöt iktatsz be, és kerülöd a savasító húsféléket, fehér cukrot, fehér lisztet, tojást és sajtot.

Egy hét után könnyebbnek, energetikusabbnak, vidámabbnak érzed majd magad, és kevesebb ételt kíván a szervezeted.

Évente egyszer-kétszer ajánlott elvégezni a kúrát. Hatása fokozható szódabikarbónás ülő- vagy lábfürdővel is.

betöltés...