7 elavult divatszabály, amit ideje elfelejtened

Édesanyánk első divattanácsai még a fülünkben csengenek, fellapozva egy régi InStyle-t még belefutunk ezekbe az avítt mondatokba, de most már 2016-ot írunk! Hahó, ideje a következő szabályokat elfelejteni!

1. Passzintsd a cipőd a táskádhoz!

Nagyon régi divatszabály, ami meglepően sokáig tartotta magát a köztudatban, sőt sokan a mai napig ráfeszülnek erre a témára. Pedig ideje belátni, az izgalmas outfitek kulcsa a szokatlan elemek vegyítése. Elő a különleges darabokkal!

2. Ha nem vagy magas, felejtsd el a maxi ruhákat!

Csupán egy jó varrónőre van szükséged, és viselhetsz mindent, ami csak a szíved vágya. Mindegy, hogy hosszú ruháról, vagy bőszárú nadrágról van-e szó. Ha a te méreteidhez szabták, jöhet!

3. A harisnya-szandál kombó nem működik!

Úgy néz ki? Merész párosítás, de a harisnya, vagy egy csinos zokni igenis működhet a nyitott orrú szandálokkal. Pont így!

4. Ne keverd az aranyat az ezüsttel!

Szintén régi hiedelem, amit az elmúlt években már sokan megcáfoltak. Az ékszerek és kiegészítők remekül kiegészítik egymást, legyen szó bármilyen fémes árnyalatról.

5. A fényes darabok csak este jöhetnek szóba!

Mi bulizunk éjjel-nappal!

6. Ne keverd a mintákat!

A legmenőbb street style szettek mind erre cáfolnak rá az utóbbi időben! Pöttyös a csíkossal, jöhet még egy kis leopárd minta, és ha ügyesek voltunk, villan is a vaku. Mix and match!

7. A fekete és a navy nem fér össze!

Lehet, hogy elsőre furán hat a párosításuk, hiszen nagyon közel áll egymáshoz a két árnyalat, ám pont ettől lesz izgalmas! Szokatlan a kombináció a szemünknek, pedig tényleg jól állnak egymásnak.

betöltés...