Nem bízol a párodban? Nézd meg, mit mond csillagjegye a hűségéről!

Sajnos a legtöbb párkapcsolatba idővel beférkőzik a féltékenység. Gyakran alaptalanul, de ha túl sok a gyanús jel, akkor jogosan zavarhatja az embert partnere furcsa viselkedése. Jobb ezeket személyesen, egy nyugodt beszélgetés során tisztázni, de kiindulópontnak partnerünk csillagjegye alapján is megállapíthatjuk, hogy hajlamos-e a hűtlenségre. Ne tekintsük ökölszabálynak, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon is van alapja ennek az összeállításnak…

Kos

Szenvedélyes személyiség, aki ritkán gondolja át cselekedeteit. Forrófejűség jellemzi, nem igazán mondható rá, hogy a hűség mintaképe. Abban az esetben kitartó és megbízható marad, ha a társa személyében megtalálja mindazt, amit keres.

Bika

Igazán melegvérű, akinek fontos az, hogy az ágyban megkapja azt a romantikát, ami boldoggá teszi őt. Konzervatív, nem feltétlenül kockáztatja a másik bizalmát, ha viszont nem kapja meg a hálószobán belüli vágyait, hajlamos a félrelépésre. Nem ajánlott megcsalni ő, mert soha nem bocsátja meg.

Ikrek

Szeret ismerkedni és flörtölni, ez soha nem okoz neki problémát. Nem a nemi vágyak vezérlik, ha valaki mellette van, nem igazán kacsintgat félre, ragaszkodó típus.

Rák

Igazi család centrikus jegy, akit mindig az érzelmei vezérelnek, nem hajlamos a megcsalásra. Ha valaki megcsalja őt, nagyon megszenvedi, bár megbocsát, de élete végéig a másik fejéhez fogja vágni.

Oroszlán

Magabiztos személyiség, aki mások szemében felkelti a vonzalmat. Két dolog jellemzi: vagy nagyon hűtlen, vagy nagyon hűséges. Nem lép félre abban az esetben, ha a párja boldoggá teszi őt.

Szűz

Azok közé a jegyek közé tartozik, akinek a hűség szent és sérthetetlen dolog. Nem csábul el könnyen, nem jellemzőek rá a kalandok. Ha megcsalják őket nagyon megszenvedik és életük végéig bennük marad ennek a nyoma.

Mérleg

Nem jellemző rá a hűség és ezt nem is várja el párjától. Lazán kezeli a kapcsolatait, szereti a szépet és a jót, így ha valaki el akarja csábítani, nem áll ellen.

Skorpió

Nem képes egy partner mellett kitartani élete végégig. A legsze.xuálisabb jegy, folyamatosan igényli azt. Az érdekesség benne az, hogy őt nem csalhatja meg senki, ő viszont bárkit bárkivel. Nagyon kevés ember képes ezt eltűrni. Mindig figyeli párja lépéseit, őt viszont nehéz szem előtt tartani.

Nyilas

Nem szereti lekötni magát, emiatt nem a hűség mintaképe. Ha rákérdeznek titkaira nem hazudik, önbecsülését pótolja a kalandokkal. Ha megcsalják nagyon elnéző és megbocsátó , nehezen vált kapcsolatot, inkább lehorgonyoz egy mellett és közben többször félrelép.

Bak

Nem igazán hajlamos a hűtlenségre, csak akkor lép félre, ha az anyagi javai ezt kívánják tőle, tehát mondhatjuk rá, hogy nagyon anyagias. Szereti magát biztonságban érezni, szereti a pénzt, a jó karriert. Ha sikeres, nem lép félre!

Vízöntő

Számára a kapcsolat csak átmeneti dolog, az életében a félrelépés nem új. Nem féltékeny, nem vár el hüséget a párjától, csakis valamilyen nagyon ragaszkodó jeggyel képes együtt maradni.

Halak

Nagyon védtelen jegy, és csöppet sem agresszív. Nem jellemző rá a hűtlenség, de ő nagyon fél, hogy megcsalják. Emiatt sokat őrli magát, és a kapcsolatot is megmérgezheti érzelmi instabilitásával. Viszont, ha komoly kapcsolata van, akkor ritkán adja azt fel, egy halak mellett minden jegy biztonságban lehet.

betöltés...