Vérig sértette a nyugdíjasokat Liptai Claudia, kiakadtak tőle a nézők

Liptai Claudia A Nagy Duett színpadán mondott olyant, ami hatalmas felháborodásba torkolt.

Liptai Claudia vezeti a TV2-n futó A Nagy Duett szórakoztató műsort, ahol egyik produkció után olyant mondott, amit valószínűleg később nagyon megbánt. Szabó Ádám és Keveházi Krisztina produkcióját követően a műsorvezető vérig sértette a nyugdíjasokat.

“Köszönjük szépen az egész nyuggerklubnak. Én azt gondolom, hogy a magyar egészségügy imidzsfilmjét láthatták: miért ilyen nehéz az egészségügyben dolgozni. Mert a hülye nyugdíjasok nem maradnak nyugton a nyugdíjas klubban. Ez körülbelül olyan volt” – mondta Claudia, ám a viccesre szánt monológ igen sok nyugdíjast megsértett.

Clau Facebook-oldalát elárasztották a felháborodott rajongók:

“Kedves Clau ! (ha szabad így szolitanom !) Vigyázat, lassan kezd sok lenni és nem éppen a megfelelő modorban vezetni a műsort. Igaz ahogy sokszor elhangzik ez egy szórakoztató valami (ami nagyon jó és szeretem ) de attól a műsorvezető sőt a zsűri is vehetné komolyan a feladatát.” – írja egyik rajongója.

“Kedves Claudia! Én is nyugdíjas vagyok és büszke, mert ledolgoztam közel 40 évet, utoljára egy “Idősek Otthonában” Nem igazán érzem magam “hülyének” és a poénos megjegyzését kikérem és visszautasítom a többi nyugdíjastársam nevében is.” – teszi hozzá egy másik hölgy.

“Köszönöm, hogy hülye nyuggernek nevezett. Csalódást kell okoznom – még mindig dolgozom, mert én nem élek meg a nyugdíjamból. Remélem, szebb éveim lesznek az otthonban.” – írta valaki felháborodottan.

Liptai Claudia egyelőre nem reagált a kritikákra.

betöltés...