Dráma: A stúdióból vitték orvoshoz Ördög Nórát

A műsorvezető teljesen munkaképtelenné vált.

Húzós nyár

Rettentően húzós időszakon van túl Ördög Nóra. Szinte az egész nyarat a stúdióban töltötte, folyamatosan dolgoztt, így érthető. hogy a szervezete jelzett neki, ideje lenne kicsit behúzni a féket. Éppen a Mit tenne a gyereked? című műsort forgatták, amikor egyik pillanatról a másikra megtörtént a baj: azonnal orvoshoz kellett vinni Nórát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hétfő.🌊 #mondayslikethis #kibírnámegészhéten #relaxbanvagyok #nórivagyok Pilla: @szempillaklinika 🌟Új X90-es az @xtremelashes -től🌟 Köszönöm @dalmaetter❤ #reklám

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

“Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik”

“Semmilyen előzménye nem volt, nem voltam beteg, nem fájt a torkom, nem fáztam meg, egyszerűen csak elment a hangom. Utólag kiderült, ez egy vírusos fertőzés, ami a hangszálaimat támadta meg” – mesélte a Blikknek Ördög Nóra, aki augusztusban napokra elnémult.

A forgatásról kivittek egy fül-orr-gégészhez, aki azt mondta, „ilyenkor szokták az Operában is leengedni a függönyt”. Kiderült, hogy nem létezik semmilyen gyógymód, varázspirula, ami megszünteti a tüneteket, egyszerűen muszáj pihentetni – mondta a műsorvezető a diagnózisról. Szerencsére ezután egy olya hétvége követezett, ahol nem dolgozott, így ki tudta pihenni magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jöjjön, aminek jönnie kell!!!!🏃‍♀️🏃‍♀️✌✌✌

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Bosszankodott

Nóra profizmusát mutatja, hogy még ilyenkor sem magáért, hanem a produkció sikerességéért aggódott. Leginkább az zavarta vírusos hangszálgyulladásában, hogy kiesése sok pénzébe került a csatornának. Nem olcsó, ráadásul rengeteg szervezést igényel egy hónapokkal előre lefixált forgatási nap csúsztatása.

betöltés...