Ez a lány 20 perc alatt megszülte kisbabáját. De nem ez volt az, ami barátja számára meglepetést okozott

Döbbenet.

Amikor Melissa szép lassan elkezdett fogyni, nem gondolta volna, hogy ez egy terhesség miatt is előfordulhat. Aztán, amikor egyik nap heves fájdalmat érzett a hasában, azt hitte ez valami gyomor panasz lesz. Úgy érezte, ki kell mennie a mosdóba.

Melissa azt hitte, hogy a mellékhelyiség majd megoldja a problémát. 20 perccel később azonban egy egészséges fiúgyermeknek adott életet. Őt azonban annyira nem sokkolta ez a váratlan eset, mint barátját. (Melissa egy egészséges kisfiú anyukája lett, viszont egy átlagos szülés 8-18 órát vesz igénybe.)

– Nagyon görcsölt a hasam és egyszerűen azt hittem, csak wc-re kell mennem. De aztán jött a meglepetés! – mondta Melissa, aki gyorsan betekerte a kisbabát egy törölközőbe és átrohant a szomszédhoz, aki ápolóként dolgozott egy kórházban.

– Odamentem hozzá és láttam, hogy egy kisbabát tart a karjaiban, akin mindenütt vér van. Csak arra tudtam gondolni, hogy ez meg hogy lehet? – mondta Keith, a szomszéd.

Melissát és kisfiát bevitték a kórházba majd felhívták a lány barátját, aki azért annyira nem volt meglepődve, hogy apa lett. Viszont mindketten csodaként tekintenek a pici babára.

S ez valóban igaz a csodákra, mert mindig akkor történnek, amikor a legkevésbé számítunk rá.

betöltés...