Megvakult az anyuka, mert túlzásba vitte egy Magyarországon is népszerű termék fogyasztását!

A 26 éves, háromgyermekes anya, Lena Lupari egyszerűen nem ismert mértéket. Annyira rákapott ennek az italnak a fogyasztására, hogy végül szeme világát is elvesztette!

A 26 éves, háromgyermekes anya, Lena Lupari egyszerűen nem ismert mértéket. Annyira rákapott az energiaitalok fogyasztására, hogy 28 dobozzal ivott meg naponta!

28 doboz minden nap!

Nem nehéz elképzelni, mennyire megterhelte mindez a szervezetét. Ráadásul a pénztárcáját is, hiszen az energiaitalok egyáltalán nem olcsók, a nő havi szinten közel 200 000 Ft-ot költött káros szenvedélyére.

És mindezt miért?

Hogy a sok cukros, egészségtelen lötty hatására rettenetesen meghízzon, sőt a végén meg is vakuljon!

A napi 28 doboznyi energiaital azt jelentette, hogy 7 liter folyadékot ivott meg naponta. A rengeteg folyadék hatására pedig a nő agya olyannyira megduzzadt, hogy még a látását is elvesztette.

Miután kórházba került, kiderült, hogy úgynevezett idiopátiás agyi nyomásnövekedés lépett fel Lana koponyájában a hihetetlen mennyiségű koffeintől és cukortól, amit a napi 28 doboz energiaitallal magához vett.

Az energiaitalok megvonása után és a tartós kórházi kezelés hatására végül visszanyerte a látását, de egészsége már soha nem lesz a régi!

Mikor megkérdezték Lenát, nem figyelmeztette-e senki, nem próbálták-e lebeszélni veszélyes szokásáról, a nő azt felelte, hogy ugyan mindenki óva intette, de őt nem érdekelték barátai, ismerősei tanácsai.

Munkanélküliként az volt az egyetlen szórakozása, hogy energiaitalokat ivott. Nem elég, hogy munkanélküliként minden megtakarítását ezekre a káros löttyökre költötte, még az egészségét is tönkretette!

Ne felejtsd el megosztani, hogy más is tudjon róla! 

betöltés...