Ez az 5 csillagjegy a legnagyobb drámakirálynő – Te köztük vagy?

Segít, hogy jobban megismerd önmagad.

Rák:
VI.22. – VII.22.

A Rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy, könnyen sírva fakad, nagyon átérzi mások helyzetét és a szerelemtől is abszolút rózsaszínben lát. Nem riad vissza az érzelmek kifejezésétől, emocionalitása azonban egyszerre áldás és átok. Ha úgy érzi, nem értik meg őt, ha megsértik, megbántják, semmibe nézik a személyét, akkor képtelen megálljt parancsolni magának, és mindent rázúdít arra, aki éppen a közelében van. Hajlamos még a legapróbb dolgokat is túldramatizálni és úgy viselkedni, akár egy hercegnő. Az a legjobb, ha ilyenkor megpróbáljuk visszahozni őt a valóságba.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Ha lenne olyan cím, hogy a Drámakirálynők Drámakirálynője, akkor biztos, hogy az Oroszlánok kapnák. Egy egocentrikus, sokszor önző, a rivaldafényért rajongó, főnökösködő csillagjegyről van szó, aki mindig a legjobbat szeretné magának. Ha azt tapasztalja, hogy valamilyen fronton csorba esik a népszerűségén, egóján, akkor hatalmas hisztit csap – nem igazán tud különbséget tenni a drámázás és a szenvedély között. Ilyen esetben mindig határozottnak kell maradni vele szemben és nem szabad megengedni, hogy a szenvedésével célt érjen. Csak így fog lecsillapodni.

Skorpió:
X.24. – XI.22.

A Szenvedély a Skorpiók középső neve, mindig más és más formában jön ki belőlük az állat. Mivel egy nagyon öntudatos, szarkasztikus figuráról van szó, ha szomorúak vagy csalódottak, agresszív és kötekedő drámakirálynőkké válhatnak. Ők kifejezetten a csapkodós, kiabálós, dühöngő típushoz tartoznak, a környezetüket is gyakran megbántják meggondolatlan mondataikkal. Ilyenkor jobb fedezékbe bújni előlük és megvárni, amíg lecsillapodnak. Ez az egyetlen észszerű megoldás.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

A Nyilasok jó drámakirálynők, ha szabad ezt mondanunk, mert ha ők kifakadnak, annak semmi negatív vonatkozása nincs. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem tudnak megbántani másokat, miközben tombolnak. Ha rájuk jön az 5 perc, rengeteget beszélnek, minden fájdalmukat, sérelmüket kimondják, semmit sem tartanak magukban. Ha szeretnél a lecsillapításukban segédkezni, akkor beszélj hozzájuk kitartóan és kedvesen, a gyengédség ugyanis meggyőzheti őket és lenyugodhatnak. Biztos észre fogod venni, hogy utólag megpróbálják szépíteni a drámázást: ilyenkor is légy velük nagyon barátságos.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

A Vízöntő az a csillagjegy, akiből nem néznénk ki, hogy képes bármilyen drámázásra, hiszen a lelke mindig könnyed és általában magasabb célért küzd, nem saját magáért. Nem csinál túl nagy gondot semmiből, mondhatni nemtörődöm. Ám ha valami mégis kihozza őt a sodrából, akkor az nagyon gyorsan, nagyon váratlanul történik és nagyon emlékezetes marad. Percek alatt dühbe jöhet, temperamentumosan drámázik, nagy gesztusokkal, ordítva is akár. Egyszer persze lenyugszik, és olyankor rendszerint rájön, hogy nem volt értelme a kifakadásának. Meglepően érdekes ilyenkor hallgatni őt, előjön az intelligens énje.

betöltés...