10 rossz szokás, ami kiszipolyozza belőled az energiát - Így szabadulj meg tőlük

Folyamatosan kimerültnek és megviseltnek érzed magad, de nem érted, hogy miért? Talán mert hajlamosak vagyunk olyan szokásokkal élni, melyek teljesen leszívják az energiáinkat, és nem tudjuk, hogyan küzdjük le őket. A megoldás azonban nagyon egyszerű, csak akarat kell hozzá.
A következő szokások igazi energiavámpírok, de most olyan megoldást mutatunk rájuk, melyeket maga a dalai láma javasolt.

1. Tartsd meg az ígéreteidet

Ne ígérj olyat, amit nem tudsz megtartani. Ha csupán kedvességből teszed, a jó híred fogja bánni. Ha tehát ígéretet teszel, tartsd is magad hozzá!

2. Tartsd magad távol a mérgező emberektől

Sokszor előfordul, hogy segíteni akarsz, de csak panaszt és negatív energiákat kapsz cserébe másoktól. Vedd körül magad pozitív emberekkel, és kerüld a mérgezőket!

3. Időben fizesd be a számlákat

“Ne tartozz senkinek!” Ez legyen a mottód! Mindig időben fizesd be a számláidat, úgy fizesd vissza a tartozásaidat, ahogyan szeretnéd, hogy neked is visszafizessék.

4. Tanulj meg megbocsátani

Ha nem tudunk megbocsátani, szenvedésre ítéljük magunkat. Ahelyett, hogy gyűlölettel mérgeznénk magunkat, válasszuk a megbocsátást, és lépjünk tovább. Még akkor is, ha adott esetben a másik fél nem érdemli ezt meg. Bocsáss meg, hogy békét biztosíts magadnak. Úgy fogod érezni, mintha egy hatalmas kő zuhanna le a mellkasodról.

5. Arra koncentrálj, amit szeretsz

Időnként kénytelenek vagyunk olyan dolgokat is csinálni, amiket nem szeretünk. De amikor csak lehetséges, foglalkozzunk olyasmivel, amit szívesen, szenvedéllyel csinálunk.

6. Megvan mindennek az ideje

Megvan a munkának és a pihenésnek is. Mind a kettő egyformán fontos része az életünknek. Ezt ne felejtsd el!

7. Rendetlenség helyett megújulás

Ha szeretnéd, hogy az életed zavartalanul áramoljon, ne ragadj meg benne. Kezdd azzal, hogy átrendezed a hálószobádat vagy felújítod a gardróbodat. Az otthonod tükrözi az energiáidat, a rendetlenség pedig elzárja a természetes áramlás útját. Ha tehát mentális megtisztulásra vágysz, először magad körül teremts rendet!

8. Nézz szembe a balsorssal

Ne félj szembenézni a gondokkal! Ha valami bánt, fejezd ki, és próbáld meg kiiktatni az életedből. Ne várj arra, hogy a megoldás majd az öledbe pottyan! Gyakran éppen ott van az orrod előtt, csak észre kell venned.

9. Figyelj az egészségedre

Még a legbrilliánsabb elme is képtelen bármire egészség nélkül. Azok, akik odafigyelnek a testi és a lelki egészségükre, sokkal boldogabban élnek. Szánj erre elég időt!

10. Hagyd zajlani az életet

Mindennek a része vagy, és minden a te részed. Ne harcolj az élettel, fogadd el és hagyd, hogy magával sodorjon. Csak azt ne feledd, hogy te vagy az egyedüli, aki irányíthatja a csónakodat az élet vizén!

betöltés...