5 dolog, amit a nők szégyellnek magukon, pedig a pasik oda vannak érte!

A nők többsége önbizalomhiányban szenved. Soha nem elégedettek a külsejükkel, ezért olyan dolgokat is szépséghibának gondolnak, ami valójában a férfiak számára igencsak vonzó.

1. Smink nélkül mutatkozni

A nők szégyellnek smink nélkül mutatkozni a férfiak előtt, mert félnek, hogy így csúnyának fogják tartani őket. Pedig a férfiak vonzóbbnak találják az ápolt és természetes arcbőrt, mint a kiló vakolatot.

2. Szemüveg

Gyerekkorban sajnos gyakran előfordul, hogy kicsúfolják a szemüvegeseket. Ez aztán későbbre is kihat, és sokan felnőttkorban sem szívesen hordanak szemüveget, mert nem érzik jól magukat a viselése közben.
Az igazság viszont az, hogy a férfiak többsége odavan a szemüveges nőkért, ugyanis az intelligenciát és érettséget sugall a viselőjéből.

3. Kócos haj

A nők rengeteg időt és pénzt képesek ott hagyni a fodrászodnál, pedig a férfiak kifejezetten bolondulnak a kissé csapzott, kócos hajért. Egyáltalán nem kell, hogy mindig tökéletesen álljon a frizurád.

4. Szeplők

Vannak akik elrejtenék és legszívesebben örökre megszabadulnának tőle, holott A legtöbb férfi véleménye szerint édesebbé és kedvesebbé varázsolják a nők arcát. Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten csak a szeplős nőkhöz vonzódnak.

5. Kisebb keblek

Tévhit, hogy a férfiakat csak a nagy keblű nők érdeklik. Sőt, úgy vélik, hogy egyes nőknek kifejezetten jobban áll a kisebb méret.

betöltés...